KATASTROFALAN POČETAK ZA ZVEZDU: Benfika za devet minuta povela na Marakani (VIDEO)

Autor:

Sport

19.09.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije moglo gore

KATASTROFALAN POČETAK ZA ZVEZDU: Benfika za devet minuta povela na Marakani (VIDEO)

Foto: Starsport

Nije moglo gore da počne za Zvezdu. Posle manje od devet minuta igre na Marakani odbrana domaćina je poklekla. Anhel Di Marija je fenomenalno probio pored Seula i poslao loptu do Pavlidisa, a napadač Benfike je uputio centaršut. I kada su svi mislili da je to uspešno izblokirao Olajinka, lopta se tako nezgodno odbila i prevarila Radeta Krunića koji se nije snašao na drugoj stativi, a to je namirisao Kerem Akturkoglu i ušunjao loptu u gol,

Ipak, nakon tog momenta, zaigrali su domaći fudbaleri mnogo bolje i imali dve odlične šanse, pa se nadamo brzom izjednačenju.

Podsetimo, delije su igračima lisabonskog tima pre meča zapretile "huliganskom" koreografijom preko polovine stadiona, a pored maskiranih momaka, sa strane se nalazio natpis "delije".

Trener Milojević u najavi samog meča nije želeo da daje bombastična obećanja, već je poručio da će na teren poslati najbolji mogući sastav i da će jedino važno biti da momci daju sve od sebe.

Borili smo se za ovo, želeli smo da budemo sa najboljima i velika mi je čast da ćemo ugostiti ovako velike timove, a ne postoji ništa manji tim od ovih 36 ekipa koje učestvuju. Spremamo se kao i za svaku utakmicu. Rekao sam i igračima da treba da uživamo u ovakvim utakmicama, oni su doveli ove ekipe, ovo je veliki uspeh za jednu zemlju, nismo velika zemlja, da možemo ponosno da nosimo grb našeg kluba i grad Beograd, jer će svi koji budu došli moći da se uvere u lepotu našeg grada i predstavljamo Srbiju, zemlju na Balkanu koja će se takmičiti sa najboljima u Evropi - rekao je Milojević u najavi meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading