CRVENO-BELA PORODICA: Košarkaši Zvezde gledaju fudbalere, Sferopulos ODUŠEVLJEN Marakanom (VIDEO)

Autor:

Sport

19.09.2024

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Idemo Zvezda!" - kaže Sferopulos!

CRVENO-BELA PORODICA: Košarkaši Zvezde gledaju fudbalere, Sferopulos ODUŠEVLJEN Marakanom (VIDEO)

Foto: X/kkcrvenazvezda

Fudbaleri Crvene zvezde gube na poluvremenu od Benfike sa 2:0. Stadion je popunjen do poslednjeg mesta i igrači su dobili ogroman vetar u leđa od navijača, ali za sada ne uspevaju da uzvrate na terenu. Pored predsednika Aleksandra Vučića i mnogih poznatih ličnosti iz sveta sporta, specijalni gosti danas bodre Milojevićevu ekipu iz lože stadiona "Rajko Mitić".

 

 

Košarkaši Crvene zvezde gledaju drugare iz fudbalskog kluba, a između ostalih tu su kapiten Branko Lazić, Majk Daum Uroš Plavšić i Jago dos Santos koji je i prethodne sezone bio na istom mestu. Najviše je oduševljen atmosferom pre početka meča bio trener Janis Sferopulos koji nije gasio kameru, pa se i pohvalio na društvenim mrežama uz poruku: "Idemo Zvezda!" Tu je i sportski direktor KK Zvezda Milan Dozet, kao i predsednik UO Željko Drčelić.

Rezultat trenutno nije baš onakav kakvom su se navijači nadali, pošto srpski šampion gubi sa 2:0 posle prvih 45 minuta, a teren je prinudno morao da napusti i Ognjen Mimović. Nadamo se da Crvena zvezda može do preokreta protiv portugalskog giganta u drugom delu.

Podsetimo, delije su igračima lisabonskog tima pre meča zapretile "huliganskom" koreografijom preko polovine stadiona, a pored maskiranih momaka, sa strane se nalazio natpis "delije". Taj momenat je i na društvenim mrežama podelio Janis Sferopulos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading