ALEKSANDAR VUČIĆ NA TRIBINAMA MARAKANE: Predsednik bodri Zvezdu u Ligi šampiona (FOTO)

Autor:

Sport

19.09.2024

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakav spektakl se ne propušta

ALEKSANDAR VUČIĆ NA TRIBINAMA MARAKANE: Predsednik bodri Zvezdu u Ligi šampiona (FOTO)

Foto: Starsport

Ogroman broj navijača na Marakani trenutno daje vetar u leđa timu Crvene zvezde, a među njima je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji prati meč iz lože stadiona.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Vučić na Marakani

Vučić je već u nekoliko navrata bodrio Crvenu zvezdu ove sezone, bio je i na meču protiv Bode Glimta, takođe na derbijima i ponekim susretima u domaćoj ligi, kao i protiv Mančester sitija prethodne sezone i u još nekoliko navrata.

Takođe, predsednik Srbije je bio i na meču protiv Fiorentine prethodnog leta kada je video i jednu od najboljih utakmica ovog kluba poslednjih godina. On je i ovoga puta sa najmlađim sinom Vukanom došao na meč.

Rezultat trenutno nije baš onakav kakvom su se navijači nadali, pošto srpski šampion gubi sa 2:0 posle pola sata, a teren je prinudno morao da napusti i Ognjen Mimović. Nadamo se da Crvena zvezda može do preokreta protiv portugalskog giganta.

Posle uvodnog gola Akturkoglua, Kokču je duplirao vođstvo Benfike. Napravili su fudbaleri Zvezde prekršaj na dvadesetak metara od svog gola a sudija je dosudio slobodan udarac. Iako su svi na stadionu očekivali da šutira Anhel Di Marija, to je uradio Kokču i maestralno poslao loptu u mrežu pored skamenjenog Glazera.

Podsetimo, delije su igračima lisabonskog tima pre meča zapretile "huliganskom" koreografijom preko polovine stadiona, a pored maskiranih momaka, sa strane se nalazio natpis "delije".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (18)

Loading
Jeca

19.09.2024 19:29

Predsednik veliki ljubitelj fudbala,Zvezdu boodri svim srcem iako gube

Mila

19.09.2024 19:29

Lepo od predsednika Vučića

Petar

19.09.2024 19:31

Podrška sportu i zvezdi,svako da navija i bodri svoj tim.

Rada

19.09.2024 19:32

Odlično je videti predsednika Vučića kako podržava našu Crvenu zvezdu na velikim utakmicama! Ovo je pravi način da se pokaže ljubav prema sportu i domovini. Nadamo se da će Zvezda večeras ostvariti pobedu!