ZVEZDIN KAPITEN NE KLONE: Pokazali smo da možemo, glupo primljeni golovi

Autor:

Sport

19.09.2024

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Iskoristili su naše jeftine greške" - tvrdi Spajić

ZVEZDIN KAPITEN NE KLONE: Pokazali smo da možemo, glupo primljeni golovi

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su na premijeri nove sezone u Ligi šampiona na domaćem terenu od Benfike sa 2:1. Iako se, kad se sve sagleda, crveno-beli nisu prikazali u lošem svetlu, gost iz Lisabona je umeo da iskoristi svoje šanse, što je, ispostaviće se, bilo dovoljno da reše utakmicu u prvih pola sata.

Uz malo sreće, ali i lukavosti, došli su do prvog pogotka preko Kerema Akturkoglua, a turski igrači su ove večeri bili kobni po Zvezdu, pošto je na isteku pola sata igre Orkun Kokču perfektno pogodio iz slobodnog udarca, što je Omri Glazer samo ispratio pogledom.

Crveno-beli su držali loptu tokom većeg dela meča i pokušavali da stvore konkretnu šansu ispred gola "orlova", ali sve se završavalo samo na skromnim završnicama. Sve je tako bilo do 86. minuta, kada su dvojica rezervista priredila dramu u završnici. Endiaje je lepo uposlio Milsona, a Angolac rutinski završio akciju pored Trubina. Ipak, bilo je prekasno za potpuni preokret.

Zvezdin kapiten Uroš Spajić ipak ne klone duhom posle poraza i tvrdi da su golovi jeftino primljeni.

Republika

Foto: Starsport

Drugi gol Benfike

- Ne znam šta bih rekao zaista, emotivno sam ispražnjen. Mislim da smo nedopustivo mnogo, iz neke prevelike želje, grešili u prvom poluvremenu. Imali smo neke greške u pasovima i oni su to koristili, strašni su u tranziciji, imali su strašne kontre i kaznili su nas. Na ovom nivou je to nedopustivo. Ali u drugom poluvremenu mislim da smo bili odlični, jednu Benfiku smo 45 minuta ugurali u svojih 16 metara, znači da imamo kvalitet i ostaje žal što smo jeftino primili ta dva gola. Ali pokazali smo da možemo, glava gore, ima još da se igra i nadam se da će biti bolje u sledećim utakmicama - rekao je Spajić posle meča za TV Arena sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading