KAKAV FIJASKO U LIGI: Navijači od sramote pobegli sa stadiona - Nekad su bili najveći klub, a sada su na dnu! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.09.2024

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istorijska bruka.

KAKAV FIJASKO U LIGI: Navijači od sramote pobegli sa stadiona - Nekad su bili najveći klub, a sada su na dnu! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Fudbaleri Nice su zabeležili istorijsku pobedu nad Sent Etjenom rezultatom 8:0, ostavljajući slavni klub u potpunom šoku. Već na poluvremenu je bilo 6:0 za Nicu, što je za navijače Sent Etjena bilo previše da podnesu, te su odlučili da napuste stadion.

Meč je počeo neslavno za Sent Etjen, kada je već u 4. minutu igrač Nicinog tima, Dilan Batubinsika, postigao autogol. Ovo je bio samo uvod u seriju golova koje je postigla ekipa Nice, a već u prvom poluvremenu postigla je 6 golova.

Nakon što je rezultat na poluvremenu bio 6:0, navijači Sent Etjena su odlučili da napuste stadion. Ovo je bio jasan pokazatelj koliko je debakl bio težak za njih, s obzirom da su se suočili sa istorijskom brukom svog kluba.

Sent Etjen je nekada bio najveći i najtrofejniji klub Francuske, sa 10 osvojenih naslova i čak šest Kupova Francuske. Međutim, ulazak arapskih milijardi u PSŽ promenio je fudbalsku scenu u Francuskoj, a Sent Etjen je sada suočen sa borbom za opstanak u elitnom rangu takmičenja.

Debakl koji je doživeo Sent Etjen protiv Nice jasno ukazuje na teškoće sa kojima se klub suočava. S obzirom na istoriju i tradiciju kluba, ova katastrofalna utakmica predstavlja veliki izazov za rukovodstvo i igrače, dok će navijači morati da pruže podršku klubu u teškim vremenima.

Za sve dodatne informacije u svetu fudbala pratite nas na portalu Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading