DA LI JE ZVEZA VEĆ ZAVRŠILA JEDAN TRANSFER U JANUARU? Srpski reprezentativac na izlaznim vratima kluba!

Autor:

Sport

21.09.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Idila koja je kratko trajala.

DA LI JE ZVEZA VEĆ ZAVRŠILA JEDAN TRANSFER U JANUARU? Srpski reprezentativac na izlaznim vratima kluba!

Foto: Starsport

Srpski napadač, Luka Jović već u januaru napustiće Milan. Iako je pre samo mesec i po dana delovao kao potencijalna prva opcija na poziciji centarfora, situacija se drastično promenila, te je Jović sada četvrta opcija, čak i ne registrovan za Ligu šampiona. Odlazak je postao logičan izbor za obe strane.

Iako su postojale ponude za Jovića u finišu prelaznog roka, srpski napadač je odlučio da ih odbije, smatrajući da nisu ispunile njegove kriterijume. Ipak, prilika za novi transfer biće već na zimu kada će Jović biti dostupan mnogim klubovima, te se očekuje veća potražnja za njegovim uslugama, bez obzira na trenutnu minutažu u Milanu.

Foto: www.profimedia.rs

Nepoželjan na "San Siru": Luka Jović

Samo pre mesec i po dana, situacija je bila sasvim drugačija. Jović je dobijao pohvale od savetnika Zlatana Ibrahimovića i trenera Paula Fonseke, a delovalo je da bi mogao da bude prva "bekap" opcija za Alvara Moratu. Njegovi golovi protiv Monce i Barselone na pripremama su dodatno podgrejali optimizam oko njegovog učinka.

Međutim, kako je sezona krenula, Jović je zapao u treći plan, a potpuno nestao kada su "rosoneri" doveli Tamija Abrahama iz Rome. Sada je ispred njega i Noa Okafor, iako po vokaciji nije klasičan napadač.

Situacija je jasan znak da Jović mora da promeni sredinu, iako je prošle sezone imao period kada je postizao golove u Seriji A. Sve se jako brzo promenilo i Jović je postao višak na San Siru. Velike su šanse da Strahinja Pavlović ostane jedini Srbin na tom stadionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading