JOKIĆA NE ZNA ŠTA GA ČEKA! Denver Nagetsi rešili da mu vrate za sve! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.09.2024

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je zaslužio.

JOKIĆA NE ZNA ŠTA GA ČEKA! Denver Nagetsi rešili da mu vrate za sve! (VIDEO)

Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Najbolji košarkaš planete, Nikola Jokić, dobio je posebnu čast jer će njegov lik krasiti spoljašnost "Bol arene" u Denveru, gde svoje mečeve igraju Nagetsi, ali i NHL tim Kolorado Avalanš. Denver je imao neverovatnu čast da u prošloj sezoni ima dva MVP-ja u najpopularnijim sportovima u Americi - košarkaša i hokejaša. Jokić je dominantno osvojio MVP titulu, treću u četiri godine, a isto je pošlo za rukom i Nejtanu Makinonu, koji igra za Kolorado Avalanš u NHL-u.

Zbog izvanrednih dostignuća Nikole Jokića i Nejtana Makinona, Nagetsi i Avalanši su zajedničkim snagama odlučili da im se oduže na poseban način, tako što su njihovi ogromni posteri nalepljeni na spoljašnost Arene.

- Grad dva MVP-ja - stoji u poruci koja je istaknuta uz likove Nikole Jokića i Nejtana Makinona, kanadskog hokejaša. Ovo je zaista impresivan podatak koji svedoči o izuzetnom sportskom uspehu ovih dvojice sportista.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denver Nuggets (@nuggets)

Podsetimo, Jokić je prošle sezone prosečno beležio 26,4 poena uz 12,4 skoka i 9 asistencija. Zanimljivo je da je Makinon isto godište kao Jokić, a prošle sezone je ubedljivo slavio u glasanju za MVP-ja NHL-a ispred Nikita Kučerova i Konora Mekdejvida. Prošle sezone je postigao 51 gol uz 89 asistencija na 82 utakmice, čime je postavio rekord franšize, a imao je i seriju od 35 utakmica zaredom na kojoj je upisao ili gol ili asistenciju, što je najduža serija u istoriji NHL-a.

Nema sumnje, Denver može da bude ponosan na Jokića i Makinona, koji pronose slavu Denvera kada je sport u pitanju. Odužio im se sjajnim gestom, koji će nema sumnje, oduševiti Nikolu Jokića kad bude došao "na posao". Za sada samo bilbord i ogroman lik na Areni, a možda jednog dana čak i arenu nazovu po njemu, jer je za Denver učinio kao nijedan sportista pre. Ovo je zaista lep gest koji pokazuje koliko se Denver divi i ceni svoje sportske zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading