SKANDAL! Žestok sukob navijača, reagovala i policija!

Autor:

Sport

21.09.2024

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene u regionu!

SKANDAL! Žestok sukob navijača, reagovala i policija!

Foto: printscreen/X

Nasilni sukob izbio je u petak uveče u Novom Zagrebu, kada su se sukobile dve rivalne grupe navijača fudbalskih klubova na benzinskoj pumpi. Incident se dogodio oko 22 sata, kada su se navijači koji su se vraćali sa fudbalske utakmice u Varaždinu sukobili u fizičkom okršaju sa članovima druge grupe navijača, kasnije identifikovanih kao Bed Blu Bojsa.

Policija je saopštila da je 24 osobe uhapšeno pod sumnjom za podsticanje javnog nereda, pri čemu je 14 njih pušteno nakon što je utvrđeno da nisu bili uključeni u bilo kakvu kriminalnu aktivnost. Preostalih 10 osoba trenutno je pod istragom. 

Sukob se desio na benzinskoj pumpi na Jadranskoj aveniji, gde su se vraćajući navijači bili napadnuti od strane suprotne grupe. Iako specifični identiteti uključenih grupa navijača nisu eksplicitno otkriveni od strane policije, pretpostavlja se da je jedna od frakcija bila Demoni, navijačka grupa povezana sa Istrom, koja se vraćala sa gostujuće utakmice u Varaždinu. Druga grupa uključena u sukob potvrđena je kao Bed Blu Bojsi.

Nakon sukoba, 24 osobe su privedene od strane policije. Nakon temeljnih ispitivanja i istraga, utvrđeno je da je 14 privedenih osoba zapravo bilo žrtve napada i da nisu bili uključeni u bilo kakvo kriminalno ponašanje. Shodno tome, pušteni su iz policijskog pritvora. Preostalih 10 osoba, identifikovanih kao agresori u incidentu, trenutno su predmet krivične istrage. Takođe je napomenuto da su žrtve odbile medicinsku pomoć, i da nisu prijavljene fizičke povrede ili oštećenja vozila kao rezultat sukoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading