IPAK MOŽDA NIJE BILO DO HRVATA: Kad daš 20 golova na tri utakmice, onda si nešto posebno

Autor:

Sport

21.09.2024

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne planiraju da stanu

IPAK MOŽDA NIJE BILO DO HRVATA: Kad daš 20 golova na tri utakmice, onda si nešto posebno

Foto: Tanjug/AP

Da li se sećate da je skoro neki tim na tri utakmice uspeo da postigne, pazite sad - 20 golova?! Da ne pričamo o tome da se radi o ekipi iz Liga petice, konkretno Bundeslige.

Mnogi su bili skeptični kada je, nakon što su ih mnogi trenerski velikani odbili, Vensan Kompani seo na klupu Bajerna iz Minhena, ali ono što on za sada radi je u najmanju ruku neverovatno. Bavarci su danas savladali u domaćem šampionatu Verder Bremen sa čak 5:0, nakon što su pre samo nekoliko dana demolirali Dinamo Zagreb 9:2 u Ligi šampiona i Kil u Bundesligi 6:1.

U strelce su se u prvom poluvremenu upisali Majkl Olise i Džamal Musijala, da bi Englez pogodio i u drugom delu igre uz golove Kejna i Gnabrija. Neverovatan napadački arsenal poseduje Bajern, a o tome najviše svedoči činjenica da od početka sezone nisu postizali ispod tri gola po meču, osim protiv Frajburga koji se "provukao" zamalo (tada je bilo 2:0). Padali su i Volfsburg i Ulm sa tri, odnosno četiri pogotka u mreži, koliko je primio i Grashopers u prijateljskom meču.

Ako je suditi po početku sezone, Bajern je najozbiljniji kandidat za tron Evrope u ovom momentu, ali, svašta će se još desiti u hodu. Bavarci za sada izgledaju izuzetno "utegnuto" i čini se da nemaju nameru da stanu, pa će sledeći meč izvesno biti svojevrsni spektakl pošto na Alijanc arenu stiže niko drugi do - Bajer Leverkuzen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading