ARABIJA JE POSTALA SMEŠNA ZA MITROVIĆA: Golgeter spakovao dva komada Rajkoviću za 15 minuta derbija (VIDEO)

Autor:

Sport

21.09.2024

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Benzema i Kante ne mogu ništa protiv Srbina

ARABIJA JE POSTALA SMEŠNA ZA MITROVIĆA: Golgeter spakovao dva komada Rajkoviću za 15 minuta derbija (VIDEO)

Foto: Al Hilal

U četvrtom kolu saudijske Premijer lige, Al Hilal je zabeležio impresivan start u velikom derbiju protiv Al Itihada i posle 14 minuta poveo sa 2:0, a u centru pažnje bio je, naravno, srpski napadač Aleksandar Mitrović. Već posle svega tri minuta igre, golgeter je postigao svoj prvi gol nakon odličnog centaršuta Rubena Neveša. Nekadašnji napadač Fulama rutinski je zatresao mrežu Al Itihada glavom negde sa peterca.



Izuzetno značajno jeste da su oba gola postignuta protiv ekipe koja u svojim redovima ima igrače poput Karima Benzeme, Fabinja i Ngola Kantea, kao i vrhunskog golmana i Mitrovog saigrača iz reprezentacije Predraga Rajkovića. 



Samo 11 minuta nakon svog prvog pogotka, Mitrović se našao u prilici da ponovo zatrese mrežu Al Itihada. Sudija je dosudio jedanaesterac u korist Al Hilala, a odgovornost je preuzeo upravo najbolji strelac u istoriji srpske reprezentacije. Sa sigurnošću koja je karakteristična za vrhunske napadače, Mitrović je realizovao penal i odveo svoj tim na dva gola prednosti. U trenutku pisanja vesti i Al Dausari je povisio na 3:0 osam minuta pre kraja prvog dela igre, pa utakmica već gubi smisao derbija i pobednik je i više nego jasan.

Mitrović je pokazao izuzetnu mirnoću i fokus, ostvarujući dvostruki golgeterski učinak već u prvom poluvremenu utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading