POLICIJA UHAPSILA TURSKOG DRŽAVLJANINA! Za njim bila raspisana Interpolova poternica! Učinio je JEZIVU stvar!

Autor:

Svet

21.09.2024

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On će u zakonskom roku biti priveden sudiji za istragu Višeg suda

POLICIJA UHAPSILA TURSKOG DRŽAVLJANINA! Za njim bila raspisana Interpolova poternica! Učinio je JEZIVU stvar!

Foto: youtube.com/Al Jazeera Balkans

Crnogorska policija je danas uhapsila turskog državljanina F. D. (48) za kojim je raspisana potrenica Interpola radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od 18 godina i osam meseci zbog izvršenog krivičnog dela teško ubistvo.

Nakon višednevnih aktivnosti u okviru međunarodne ciljane potrage, policijski službenici Sektora za borbu protiv kriminala - NCB Interpola Podgorica su locirali i lišili slobode ovo međunarodno traženo lice.

- Nakon sprovedenih višednevnih aktivnosti u okviru međunarodne ciljane potrage, od strane policijskih službenika Sektora za borbu protiv kriminala - NCB Interpol-a Podgorica, locirano je i lišeno slobode međunarodno traženo lice - piše u saopštenju MUP-a Crne Gore.

On će u zakonskom roku biti priveden sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici, radi određivanja ekstradicionog pritvora, navodi se u saopštenju MUP-a Crne Gore.

Lišen slobode državljanin Crne Gore u Španiji

Osim hapšenja turskog državljanina, danas je i u Španiji lišen slobode N. B. (52), državljanin Crne Gore za kojim je raspisana međunarodna poternica NCB Interpola Podgorica radi vođenja krivičnog postupka zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

U toku je dalja komunikacija sa nadležnim organima Španije oko određivanja ekstradicionog pritvora po međunarodnoj poternici Crne Gore, u cilju izručenja ovog lica Crnoj Gori.

Ovo hapšenje predstavlja uspešnu saradnju između crnogorske policije i Interpola, kao i međunarodnu koordinaciju u borbi protiv kriminala.

S obzirom na ozbiljnost krivičnih dela za koja su ova lica osumnjičena, njihovo hapšenje predstavlja važan korak ka pravdi i vladavini zakona.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading