LALAT JE MAJSTOR! ZVEZDI SE DRMA PRVO MESTO U SUPERLIGI: Mladost stala rame uz rame sa crveno-belima!

Autor:

Sport

21.09.2024

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izjednačeno na vrhu Superlige Srbije!

LALAT JE MAJSTOR! ZVEZDI SE DRMA PRVO MESTO U SUPERLIGI: Mladost stala rame uz rame sa crveno-belima!

Foto: Starsport

Može da kaže ko šta hoće, ali u koji god klub u domaćem prvenstvu da je došao - Nenad Lalatović ga je preporodio! Fudbaleri Mladosti iz Lučana ostvarili su još jednu značajnu pobedu u devetoj rundi Superlige Srbije protiv ekipe Napretka u Kruševcu rezultatom 2:1, čime su potvrdili fenomenalnu formu u novoj sezoni. Nakon dolaska temperamentnog stručnjaka na klupu u petom kolu, ekipa Mladosti igra kao preporođena, s obzirom na to da su na šest mečeva od tada upisali isto toliko i pobeda, te se sa 19 pobeda popeli na vrh domaćeg šampionata i stali rame uz rame sa Crvenom zvezdom!

Standings provided by Sofascore

Pejović je doneo prednost Lučancima u Kruševcu već u sedmom minutu sa bele tačke, da bi Andrić povisio na 2:0 samo 17 minuta kasnije. Uneo je vrlo brzo dramu u meč ponovo Stoiljković, ali je Lalatovićeva ekipa "preživela" celo drugo poluvreme i ostvarila petu pobedu u nizu u domaćem prvenstvu, a šestu ukupno.

Prethodno su savladali Novi Pazar minimalnim rezultatom, pa Čukarički sa 3:1, TSC sa 2:1 i kragujevački Radnički istim rezultatom, a upisali su pobedu i na prijateljskom duelu protiv podgoričke Budućnosti.

Istina, trenutno dele prvo mesto na tabeli sa Zvezdom koja ima dva meča manje i daleko bolju gol razliku, ali je svakako impresivno kako Lalatović uspeva da okrene situaciju u koji god klub da ode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading