ELEKTRA ELIT ŠOKIRALA NA NASTUPU TEE TAIROVIĆ! Evo kako se obukla, a iz inostranstva je morala da dođe zbog ove prilike!

Autor:

Zabava

21.09.2024

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim toga, Elektra je otkrila da puno zarađuje, ali da isto tako puno troši, naglašavajući svoj luksuzni životni stil.

ELEKTRA ELIT ŠOKIRALA NA NASTUPU TEE TAIROVIĆ! Evo kako se obukla, a iz inostranstva je morala da dođe zbog ove prilike!

Foto: ST/Tamara Plavšić

Kontraverzna Elektra Elit je večeras privukla pažnju svojim izgledom na koncertu Tee Tairović u Beogradskoj Areni. Poznata po svojim autfitima koji izazivaju pažnju, Elektra je izjavila da je došla iz Ciriha kako bi prisustvovala spektaklu svoje koleginice.

Zbog Tee sam morala da dođem. Došla sam iz Ciriha, jer ovo ne sme da se propusti - rekla je ona, a kada su je pitali koja joj je Teina pesma omiljena, rekla je:

- Više volim balade.

Foto: ST/Tamara Plavšić

Elektra Elit na koncertu Tee Tairović

 

 Takođe, ona je otkrila detalje o svom autfitu, ističući da je njena top majica deo kolaboracije sa Dua Lipom i Donatelom Versaće, te da je cela kombinacija koštala oko 4.000 evra.

Foto: ST/Tamara Plavšić

Elektra Elit na koncertu Tee Tairović

 



Osim toga, Elektra je otkrila da puno zarađuje, ali da isto tako puno troši, naglašavajući svoj luksuzni životni stil. Njeno iskreno priznanje o finansijskim navikama dodatno je intrigiralo javnost.

Elektra je pokazala da modni detalji mogu da budu ključni u kreiranju celokupnog stajlinga, te da je prava kombinacija odeće i dodataka ključna za stvaranje upečatljivog izgleda.

Komentari Elektre Elit o Teinom dečku takođe su izazvali interesovanje. Ona je otvoreno iznela svoje mišljenje o Teinom partneru, ističući da nije njen tip i da preferira drugačije karakteristike kod muškaraca. Ova iskrena izjava dodatno je istakla Elektrinu otvorenost i hrabrost da iznese svoje stavove bez ustručavanja.

Ukupno gledano, Elektra Elit je još jednom privukla pažnju javnosti svojim pojavljivanjem na koncertu Tee Tairović, otkrivajući detalje o svom modnom izboru i svojim stavovima. Njen autentičan stil i iskrene izjave sigurno će ostaviti traga u javnosti i pokrenuti razgovore o njenom šokantnom izgledu i stavovima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading