POTPUNI HAOS NA BOMBONJERI: Nemile scene nakon velikog derbija - golman u klinču sa svojim navijačima! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.09.2024

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzavrela južnoamerička krv.

POTPUNI HAOS NA BOMBONJERI: Nemile scene nakon velikog derbija - golman u klinču sa svojim navijačima! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/ SpiderCarp

Sa velikim nestrpljenjem ljubitelji fudbala ne samo u Argentini i Južnoj americi, očekivali su jedan od najvećih svetskih derbija u kojem je Boka juniors dočekala ljutog rivala River Plejt. Prema očekivanju svega je bilo na terenu. Uzbuđenja svakako nisu izostala, ali i nemile scene po okončanju meča.

Fudbaleri River Plejta ostvarili su važnu pobedu nad najvećim rivalom, Bokom, na stadionu "Bombonjera". Pobednički gol postigao je Manuel Lanzini u 20. minutu meča, što je bio uvod u uzbudljivu završnicu utakmice.

Nakon što je gol za Boku postignut u sedmom minutu nadoknade, atmosfera je dostigla tačku ključanja, a onda je usledio hladan tuš za sve pristalice domaćeg kluba. Pogodak je poništen nakon gledanja VAR snimka zbog igranja rukom, što je izazvalo burne reakcije među navijačima. Sudija Ramirez je bio meta silnih uvreda sa tribina, što je dodatno zaoštrilo atmosferu.

Domaći navijači nisu štedeli svoje ljubimce, a u epicentru zbivanja se našao golman Boke juniors Serhio Romero.

Nakon sudijskog zvižduka, golman Boke se našao u konfliktu sa svojim navijačima. Verbalna rasprava prerasla je u fizički sukob, dok su drugi navijači pokušavali da smire situaciju. Srećom, haos je sprečen pre nego što je eskalirao dalje.

 

 

Ovo je drugi uzastopni poraz za Boku, koja je inače imala odlične rezultate ove sezone na svom stadionu, sve do duela sa najljućim rivalom. Sa druge strane, River Plejt nastavlja seriju dobrih rezultata, što dodatno pojačava rivalitet između ova dva kluba.

Nakon ovog susreta ekipa Boke juniors se nalazi na 11. poziciji na tabeli sa 21 osovjenim bodom. River plejt sa tri boda više zauzima mesto broj četiri, a aktuelni lider Velez Sarsfild ima 30 osvojenih bodova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading