MILOJEVIĆ U DILEMI: Trener crveno-belih krpi rupu u timu - Evo potencijalnog sastava Zvezde za večiti derbi

Autor:

Sport

22.09.2024

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki izazovi.

MILOJEVIĆ U DILEMI: Trener crveno-belih krpi rupu u timu - Evo potencijalnog sastava Zvezde za večiti derbi

Foto: Starsport

Pred nama je 174. izdanje večitog derbija između Partizana i Crvene zvezde, međutim, ovaj put su neki vanfudbalski događaji bacili senku na ovu veliku utakmicu. Naime, stadion Partizana je nedavno bio poprište vandalskog čina huligana koji su uništili teren, te se sada postavlja pitanje da li će derbi biti odigran u Humskoj.

Partizan je imao dodatne dane za pripremu za ovaj meč, a trener Aleksandar Stanojević već ima u glavi svojih 11 izabranika koje će poslati na teren. Međutim, zbog incidenata na stadionu, definitivna odluka o odigravanju utakmice biće doneta nakon inspekcije terena.

Sa druge strane, Crvena zvezda se suočava sa ozbiljnim problemima uoči ovog derbija. Povreda Mimovića stvorila je veliku rupu u odbrani, a trener Vladan Milojević moraće da "krpi" tu poziciju i donese odluku o startnoj postavi.

Milojević je pred velikim izazovom kako da rekonstruiše odbranu, s obzirom na deficitarne opcije na bekovskim pozicijama. Takođe, postavlja se pitanje formacije tima, a trener razmatra nekoliko varijanti kako da nadomesti nedostatak igrača.

Još jedna dilema koja muči trenera Milojevića jeste izbor centralnog napadača. Iako je Bruno Duarte dobijao šansu u poslednjim mečevima, povodom ovog derbija postavlja se pitanje da li će šansu dobiti Šerif Endiaje, koji je pokazao svoje kvalitete u prethodnim derbijima.

Sve u svemu, pred nama je večiti derbi sa dosta neizvesnosti i taktičkih dilema, a ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju ishod ove velike utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading