MILOJEVIĆ NIJE NI ČUO DA JE STADION PARTIZANA UNIŠTEN: Trener Zvezde hoće samo o fudbalu, ali ne i o sastavu

Autor:

Sport

22.09.2024

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveće pitanje - bonusi i bekovi

MILOJEVIĆ NIJE NI ČUO DA JE STADION PARTIZANA UNIŠTEN: Trener Zvezde hoće samo o fudbalu, ali ne i o sastavu

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana u ponedeljak od 19 časova dočekuju Crvenu zvezdu na stadionu JNA. Biće to 174. večiti derbi, ali u ovoliko različitim raspoloženjima skoro nije dočekan nijedan. Dan pre odigravanja najvećeg okršaja obeležio je skandal koji se dogodio u Humskoj gde su huligani upali u noći iza nas i zapalili teren koji je u vrlo lošem stanju.

Pa je prvo logično pitanje za Vladana Milojevića bilo da li će uprava želeti da se uveri pre meča da je moguće da se utakmica odigra nesmetano. Međutim, niko nije očekivao ovakav odgovor.

Ja sam sad dolaskom ovde čuo da se nešto dešavalo. Ne znam uopšte šta se dogodilo. Ne mogu da komentarišem nešto o čemu ništa ne znam - počeo je Milojević.

Sutra je jako bitna utakmica. Znamo šta znači derbi. napomenuo sam to i prošli put. Sve utakmice se spremaju na neki isti način. U ovom trenutku, posle onako odigrane utakmice u četvrtak, imamo kadrovskih problema, nismo imali mnogo vremena za trening. Moraćemo nešto u hodu da vidimo - nastavio je Milojević i dodao:

 

 

- Imamo dosta varijanti u glavi, ali mislim da će ovo prvi put biti da do početka neću doneti odlluku o tome koji ću tim izvesti. To je posao i sastavni deo fudbala. Nismo želeli, nismo očekivali, ali u ovom trenutku bih hteo da kažem, a i sami znate, da se Mimović povredio. Sreća je da neće morati dugo da odsustvuje sa terena. Eto, to se dešava. Dosta nam se stvari poremetilo, šta da radimo. Ne bih da licitiram sa imenima, videćete sutra.

Zvezda nije slavila u Humskoj već osam godina, što znači da ni Milojević nije ostvario to dostignuće.

- Pritiska ima pred svaku utakmicu. Ja se ne obazirem na to. O tome možemo da pričamo na kraju moje karijere. Idemo da igramo protiv tima koji nam je konkurent za titulu. Znamo da su dva najveća favorita Zvezda i Partizan, bez obzira što se Partizan nalazi u ovakvoj situaciji. Još su u jednoj fazi traženja. Sa druge strane, mi treba da budemo fokusirani na ono što radimo. Mi smo enigma kako ćemo odgovoriti na neke zadatke. Sve ostalo je u domenu statistike. Nema nikakvog opterećenja - dodao je trener Zvezde.

Što se tiče Milana Rodića...

- Ne znam. Nemam čarobni štabić. ako lekar bude rekao da može da igra, sigurno će biti u konkurenciji.

Stanojević je rekao da ne bi prihvatio remi - a vi?

- Ne bih da licitiram. Pitajte me neko fudbalsko pitanje. Šta bih ja želeo... Hajde da ne odgovorim na takvo pitanje - završio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading