STRAVA I UŽAS: Pogledajte katastrofalno stanje terena u Humskoj! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

23.09.2024

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teren u jako lošem stanju.

STRAVA I UŽAS: Pogledajte katastrofalno stanje terena u Humskoj! (FOTO GALERIJA)

Foto: Republika.rs

Pred nama je 174. večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde, a ovoga puta će domaćin biti crno-bela ekipa u Humskoj. Međutim, pred ovaj meč su viđene i nemile scene od strane huligana koji su upali na teren i spalili travu, ostavljajući vidne posledice na njemu.

Hibridna trava koja je tek postavljena na stadionu u Humskoj uništena je nakon što su huligani upali, lupali staklene flaše, potom polivali i palili travu. Komisija FSS-a je izašla na teren i ustanovila da je stadion podoban za igru, ali su posledice vidljive i neće biti moguće da se teren u potpunosti oporavi pre meča.

Vidne posledice uništavanja terena su jasne, a kako trenutno izgleda teren u Humskoj, možete pogledati u videu u nastavku teksta, ali i u galeriji koja se nalazi na istom mestu. Ovakvo uništavanje terena predstavlja ozbiljan problem za organizaciju meča, ali i za samu ekipu Partizana koja se suočava sa nepovoljnim položajem neposredno pred večiti derbi.

Uništavanje terena izazvalo je oštru osudu javnosti, navijača, ali i nadležnih organa. Ovakav čin nasilja i vandalizma ne samo da ugrožava sportski događaj, već stvara i ozbiljne bezbednosne probleme. Nadležni organi su najavili pooštravanje mera bezbednosti kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti.

Iako je teren u Humskoj pretrpeo ozbiljna oštećenja zbog vandalizma, nadležni organi su potvrdili da je spreman za održavanje meča između Partizana i Crvene zvezde. Očekuje se da će obe ekipe pružiti nezaboravnu fudbalsku predstavu, dok će javnost pažljivo pratiti dalji razvoj događaja i reakcije nadležnih organa na ovaj nemili incident.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading