LEGENDA ŽESTOKO OPLELA PO VLAHOVIĆU: "Histeričan je i ima slab karakter!"

Autor:

Sport

24.09.2024

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne zna šta da radi i konstantno se žali i negoduje - jasan je Kasano.

LEGENDA ŽESTOKO OPLELA PO VLAHOVIĆU: "Histeričan je i ima slab karakter!"

Foto: Profimedia

Nedavno je objavljeno da Dušan Vlahović nije uvršten na širi spisak reprezentacije Srbije za predstojeće mečeve u Ligi nacija. Ova vest je izazvala različite spekulacije o razlozima zbog kojih se to desilo. Jedan od glavnih razloga za odsustvo Vlahovića sa spiska može se povezati sa njegovom trenutnom formom u klubu.

Naime, iako je u žiži javnosti i u Italiji, Vlahović nije postigao gol na poslednjih šest mečeva za Juventus, što je dovelo do niza kritika upućenih na njegov račun. Jedan od najglasnijih kritičara Vlahovića je bivši reprezentativac Italije, Antonio Kasano, koji nije štedeo reči kada je govorio o mladom fudbaleru. Kasano je istakao da mu se Vlahović ne sviđa, opisujući ga kao histeričnog sa slabim karakterom. 

Foto: Tanjug/AP

Ne sviđa mu se Vlahović: Antonio Kasano

 - Ne sviđa mi se Vlahović, histeričan je, ima slab karakter. Ne zna šta da radi i konstantno se žali i negoduje. Kada je zdrav i u formi, Milik je mnogo jači od njega. I kada bude bio, on će igrati jer je mnogo podesniji za Motine principe igre. On služi i da poveže igru i da sarađuje sa ostatkom ekipe - rekao je Kasano.

S obzirom na ove kritike i Vlahovićevu trenutnu formu, nije iznenađenje što navijači nisu zadovoljni. Vlahović je ove sezone postigao samo dva gola, što je daleko ispod očekivanja za fudbalera koji se smatra budućom zvezdom. Takođe, treba napomenuti da Vlahović nije nastupao za reprezentaciju Srbije od Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Ovo dodatno baca senku sumnje na njegov trenutni status u nacionalnom timu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading