VAŽNO JE DA IGRAČI OSETE PODRŠKU! Marin oduševljen ishodom derbija, pa poziva na Železničar!

Autor:

Sport

25.09.2024

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je ostvarila istorijski trijumf nad Partizanom.

VAŽNO JE DA IGRAČI OSETE PODRŠKU! Marin oduševljen ishodom derbija, pa poziva na Železničar!

Foto: Starsport

Tehnički direktor Crvene zvezde, Marko Marin, izrazio je svoje oduševljenje nakon ubedljive pobede u derbiju protiv Partizana. Marin je istakao da je ova pobeda dokaz kvaliteta ekipe i odličnog rada trenera Vladana Milojevića i stručnog štaba. 

Crvena zvezda je ostvarila istorijski trijumf nad Partizanom, slavivši sa ubedljivih 4:0 na stadionu večitog rivala. Ova pobeda predstavlja najubedljiviji trijumf u okršajima dva kluba na ovom stadionu, što dodatno ističe značaj ovog trijumfa.

- Ogromna pobeda. Ostvarili smo istorijski trijumf, ujedno i najubedljiviji u okršajima dva kluba na stadionu večitog rivala. Pobeda na 174. derbiju je dokaz dobrog rada i kvaliteta koji posedujemo na terenu. Milojević je sa saradnicima iz stručnog štaba i ekipom odlično pripremio meč, što se i videlo na utakmici, odigrali smo perfektno. Derbi je uvek teško igrati. Koliko god da znamo da imamo kvalitetniju ekipu, večiti derbi je uvek nepredvidljiv. Upravo iz tog razloga koristim još jednom priliku da čestitam igračima na velikoj pobedi i sjajnom rezultatu - istakao je Marko Marin.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Marko Marin

 

Zvezdu u petak očekuje meč sa Železničarom na Marakani, a potom gostovanje u Milanu gde nažalost neće imati podršku svojih navijača.

- Navijačima svaka čast i sve pohvale za navijanje na derbiju. Bilo je fenomenalno, napravili su odličnu atmosferu. To je uvek bitno igračima, ali je zato još važnije da u petak što više ljudi bude na stadionu i podrži ekipu. Važno je da pobedimo Železničar, jer je prvenstvo za nas izuzetno značajno, a cilj broj jedan je osvajanje Superlige. Dobru igru protiv večitog rivala moramo da potvrdimo i na predstojećem duelu sa nova tri boda. Uz to naravno, važno je da navijači pozdrave ekipu, jer nažalost neće moći da budu u Milanu. Bitno je da igrači osete podršku kako bismo prikazali što bolju partiju u Italiji - zaključio je Marin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading