MODRIĆ PROGOVRIO SRPSKI? Kapiten Reala uputio sočne psovke sudiji!

Autor:

Sport

26.09.2024

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će samo Balkanci razumeti.

MODRIĆ PROGOVRIO SRPSKI? Kapiten Reala uputio sočne psovke sudiji!

Foto: Real Madrid C.F/X

Fudbaleri Real Madrida odneli su pobedu u sedmom kolu La Lige, pobedivši ekipu Alaves rezultatom 3:2 na stadionu Santjago Bernabeu. Ova pobeda predstavlja petu pobedu "kraljevskog kluba" u sedam odigranih utakmica ove sezone, što je impresivan rezultat koji sigurno raduje navijače.

Jedan od ključnih trenutaka utakmice bila je reakcija Luke Modrića u samoj završnici meča. Naime, nekoliko sekundi pred kraj meča, sudija Muniz Ruiz pokazao je žuti karton hrvatskom fudbaleru. Međutim, to se Modriću nije dopalo, te je na jeziku koji će ljudi sa Balkana razumeti, izgovorio sočnu psovku. 

- J***m te u usta, da te j**em! - rekao je hrvat, prenosi "Jutarnji list".

https://streamff.co/v/89427a8a

Ovaj neobičan incident sigurno će biti tema razgovora među navijačima i ljubiteljima fudbala, dok će se Modrićev postupak analizirati u narednim danima. Modrić je godinama unazad stub Reala i bez njega Madriđani nisu isti, a Hrvat svojim magijama drži akutelnog prvaka Evrope u igri. 

Modrić je član Reala od 2012. godine, kada ga je Žoze Murinjo doveo u klub. Hrvat je tada smatram najgorim pojačanjem u La Ligi, ali je on sve demantovao svojim vrednim radom. Luka je od tada za Madriđane zabeležio 543 nastupa i postigao 39 golova, a u međuvremenu postao najtrofejniji fudbaler Reala u istoriji. Modrić je ispisao istoriju sa španskim gigantom definitivno, a u zadnje dve sezone ima sporednu ulogu u timu, ali kada uđe pravi veliku razliku na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading