GOBELJIĆU DŽABE IZVINJENJE: Zbog navijanja na severu OFK ga odstranio iz tima!

Autor:

Sport

28.09.2024

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Romantičari" bez standardnog beka protiv IMT

GOBELJIĆU DŽABE IZVINJENJE: Zbog navijanja na severu OFK ga odstranio iz tima!

Foto: Printscreen

Marko Gobeljić na Severu

Desni bek OFK Beograda, Marko Gobeljić, suspendovan je nakon incidenta koji se desio na 174. večitom derbiju između Crvene zvezde i Partizana. Gobeljić je snimljen na severnoj tribini sa navijačima crveno-belih, a čak je sišao i na atletsku stazu, držeći megafon u ruci i vodeći navijanje. Iako se izvinio svima i zatražio oprost, ovo ponašanje je dovelo do njegove suspenzije, zbog čega nije bio u ekipi za utakmicu protiv IMT u Zaječaru koja se trenutno igra, a na kojoj njegov tim vodi sa 3:1.

Podsetimo, Gobeljić se javno izvinio OFK Beogradu, svojim saigračima i navijačima. Izjavio je da je razgovarao sa ljudima iz kluba i navijačima i shvatio da je pogrešio.

- Želim da iskoristim priliku da se javno izvinim OFK Beogradu, svojim saigračima i navijačima, nakon slavlja na derbiju. Na treningu sam razgovarao sa ljudima iz kluba i navijačima i shvatio sam da sam pogrešio. 

Nikada nisam krio niti ću emociju prema Crvenoj zvezdi čiji sam bio igrač u velikom delu moje karijere. Ali sam svestan da sam kao profesionalac pogrešio, svestan sam da ne mogu da budem navijač jednog kluba dok sam profesionalac u drugom klubu istog ranga takmičenja.

Trenutno branim boje OFK Beograda, zavoleo sam ovaj klub i morao sam drugačije i profesionalnije da reagujem. Prihvatiću mere klupske discipline, a onda se vraćam na teren da pomognem svojim saigračima, poručio je Gobeljić u pisanoj izjavi posle nesmotrenog poteza.

Ostaje da se vidi da li će se Gobeljić vratiti u tim "romantičara" 4. oktobra protiv Radničkog u Nišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading