KAKO ĆE KLUB REAGOVATI NA OVO? Igrač Superligaša vodio navijanje nakon pobede Zvezde u derbiju!

Autor:

Sport

23.09.2024

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokazao ljubav prema Zvezdi.

KAKO ĆE KLUB REAGOVATI NA OVO? Igrač Superligaša vodio navijanje nakon pobede Zvezde u derbiju!

Foto: Printscreen

Marko Gobeljić na Severu

Fudbaleri Crvene zvezde su ostvarili istorijsku pobedu nad Partizanom sa ubedljivih 4:0 u 174. večitom derbiju, a slavlje crveno-belih proširilo se i van terena. Među prisutnima na tribinama, koji su bodrili crveno-bele u ovom spektakularnom trijumfu, našao se i bivši igrač šampiona Srbije, Marko Gobeljić.

Iako sada nosi dres OFK Beograda, Gobeljić nije mogao da sakrije emocije prema svom bivšem klubu. Snimci koji su se pojavili nakon meča prikazuju ga kako ushićeno slavi pobedu crveno-belih među navijačima, pokazujući da veza između njega i Zvezde nije prekinuta, uprkos tome što je promenio klub.

Pobeda u Humskoj donela je veliko zadovoljstvo svim Zvezdašima, a očigledno je da ni Gobeljić nije mogao da ostane ravnodušan. Na snimcima se jasno vidi njegova radost i entuzijazam dok proslavlja ovaj veličanstveni trijumf svog bivšeg tima. Kako je sve izgledalo, možete videti i sami u video snimku koji je veoma brzo postao viralan na društvenim mrežama.

Ova pobeda je takođe značila da je Crvena zvezda prvi put postigla četiri gola na stadionu u Humskoj još od 1976. godine, kada je slavila sa 4:1. Poslednji put kada je Zvezda ostvarila ubedljivu pobedu od 4:0 na večitom derbiju bilo je 1998. godine na "Marakani". Ovo istorijsko veče za Crvenu zvezdu označava novu eru dominacije nad večitim rivalom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading