JOVANOVIĆ ZAGREMO NAKON DERBIJA: Golman Partizana nikad BRUTALNIJI! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.09.2024

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa nije slučajno, ovo se već dugo dešava, mnogo veća je pozadina - naveo je Jovanović.

JOVANOVIĆ ZAGREMO NAKON DERBIJA: Golman Partizana nikad BRUTALNIJI! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana doživeli su debakl u 174. večitom derbiju pošto su na svom stadionu ubedljivo poraženi od Crvene zvezde rezultatom 4:0. Golman i kapiten crno-belih, Aleksandar Jovanović izneo je svoje nezadovoljstvo posle poraza od crveno-belih, ističući da situacija u klubu nije na zavidnom nivou. On je naglasio da je ovo veći problem na mnogo višem nivou i da nijedan pravi Zvezdaš nije srećan zbog trenutne situacije.

- Rekao sam sada vašim kolegama da ovo nije kvalitet Partizana, nedostatak kvaliteta, karaktera svih nas, ja sad kao kapiten preuzimam odgovornost, nikada se neću kriti ni od čega, ali ovo danas je zaista... Ovo je viši nivo svega. Da vam ne pričam sve isto, stojim iza svega što sam rekao! - jasan je Jovanović.

Jovanović je pourčio da će napustiti klub i da ima ponude za novi angažman vredne par stotina hiljada evra.

- Ništa nije slučajno, ovo se već dugo dešava, mnogo veća je pozadina, svi vi to već znate, nivo Partizana nije dobar, to može da se kaže. Ni u čijem interesu nije da klub dovede u ovo stanje, ovo danas nije bio večiti derbi, 0:4 mislim da smo 50% u odnosu na Zvezdu, to je tim za Ligu šampiona. Mi smo kao pravljeni za Evropu, a nismo, nemamo taj kvalitet za Ligu konferencija, to je realna slika. Da ne budem negativan sve, gledam šta je do stručnog štaba, koji se trudi, oni pokušavaju, žele da izvuku najbolje. Nekada je do glave i karaktera, najviše do kvaliteta i muda. Izvinjavam se što zvučim vulgarno, to nije moj način izlaganja - naveo je Aleksandar Jovanović.

Ova pobeda je takođe značila da je Crvena zvezda prvi put postigla četiri gola na stadionu u Humskoj još od 1976. godine, kada je slavila sa 4:1. Poslednji put kada je Zvezda ostvarila ubedljivu pobedu od 4:0 na večitom derbiju bilo je 1998. godine na "Marakani". Ovo istorijsko veče za Crvenu zvezdu označava novu eru dominacije nad večitim rivalom.

Sa druge strane, Partizan je doživeo apsolutni debakl, ostavljajući svoje navijače u razočaranju i neverici. Njihova ekipa je bila nemoćna protiv nadmoćnog protivnika, a ovo će svakako biti veoma težak poraz za crno-bele. Ovo veče će se dugo prepričavati među ljubiteljima fudbala, a dominacija Crvene zvezde definitivno će ostati upamćena kao jedna od najupečatljivijih u istoriji večitih derbija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading