TERZIĆ PORUČIO POSLE POBEDE: "Ovo oslikava razliku u klasi između Zvezde i Partizana!"

Autor:

Sport

23.09.2024

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želeo sam ubedljivu pobedu, jer mi to možemo, to nama pripada - istiće Terza.

TERZIĆ PORUČIO POSLE POBEDE: "Ovo oslikava razliku u klasi između Zvezde i Partizana!"

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su ubedljivu pobedu nad Partizanom rezultatom 4:0 u 174. večitom derbiju u okviru devetog kola Superlige Srbije. Generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić, je istakao da je ovo najubedljivija pobeda u istoriji večitih derbija dugoj 80 godina na stadionu u Humskoj.

‍- Velika pobeda Crvene zvezde. Ovo je najubedljivija pobeda u istoriji večitih derbija dugoj 80 godina na stadionu Partizana. Ovo je igra i rezultat koji smo čekali i dočekali. Realno oslikava razliku u klasi između Zvezde i Partizana u svakom smislu. Svaka čast momcima i stručnom štabu. Danas na sastanku sa igračima sam im rekao da imaju premiju ne samo za pobedu nego za svaki gol razlike posebno - naveo je Terza.

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić

Poručio je da navijači mogu da bude ponosni.

- Želeo sam ubedljivu pobedu, jer mi to možemo, to nama pripada. Veliku zahvalnost dugujemo i našim navijačima na podršci koju nam pružaju. Pokazali smo da se višegodišnji rad isplaćuje na najbolji mogući način. Potvrdili smo da imamo veliki kvalitet, koji će tek doći do izražaja u narednom periodu. Zvezdaši mogu da budu ponosni na spektakularnu pobedu u večitom derbiju i trijumf, koji je usrećio sve navijače našeg kluba. Idemo dalje još jače i još bolje - jasan je Zvezdan Terzić.

Uprkos očekivanjima da će večiti derbi biti neizvestan, Crvena zvezda je dominirala tokom cele utakmice i uspela da ostvari istorijski trijumf. Ova pobeda predstavlja potvrdu kvaliteta tima i rezultat višegodišnjeg rada, a Terzić je naglasio da je ovo samo početak, te da će se kvalitet ekipe tek videti u budućnosti. S obzirom na istorijski značaj ovog trijumfa, ne sumnjamo da će se ova utakmica dugo pamtiti u srcima navijača Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading