VANDALI KUJU PLANOVE ISPRED STADIONA: Atmosfera pred derbi dolazi do usijanja! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.09.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tenzije rastu.

VANDALI KUJU PLANOVE ISPRED STADIONA: Atmosfera pred derbi dolazi do usijanja! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Pred nama je 174. večiti derbi između Partizana Crvene zvezde, a ovoga puta će domaćin biti crno-bela ekipa u Humskoj. Međutim, pred ovaj meč su viđene i nemile scene od strane huligana koji su upali na teren i spalili travu, ostavljajući vidne posledice na njemu.

Pred svaki derbi uvek se događaju određeni skandali, pa tako i pred ovaj. Naime, pre dve večeri grupa navijača Partizana upala je na stadion u Humskoj i uništila teren vandalskim činom. Delegacija FSS je odlučila da se utakmica ipak odigra i pored katastrofalnog stanja trave, a "grobarima" ovaj čin nije uspeo, šta god da su pokušali. 

Stadion u Humskoj još uvek nije ispunjen do poslednjeg mesta, navijači Zvezde su ti, ali "grobari" su ispred. Naime, "Vandali" još uvek nisu ušli, a ova legendarna grupa kuje neke planove. Tenzije su sve veće, a da li će eskalirati neki žestoki sukob, ostajemo da vidimo, ali kako stvari stoje, biće haosa.

Podsetimo, Grupa Vandal Bojs takođe je izrazila nezadovoljstvo zbog spinovanja stvarnosti najezdom lažnih profila, otkazivanjem gostovanja u Zaječaru i izbegavanjem svakog vida susreta sa njima. Naglašavaju da ponašanje (Ne)vernog Juga nije dostojno imena Partizan Beograd, niti Grobari Jug, te da će se boriti za svoj identitet i ugled. 

Iako je teren u Humskoj pretrpeo ozbiljna oštećenja zbog vandalizma, nadležni organi su potvrdili da je spreman za održavanje meča između Partizana i Crvene zvezde. Očekuje se da će obe ekipe pružiti nezaboravnu fudbalsku predstavu, dok će javnost pažljivo pratiti dalji razvoj događaja i reakcije nadležnih organa na ovaj nemili incident.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading