IVANIĆ SPUŠTA LOPTU: "Nije još gotovo!"

Autor:

Sport

23.09.2024

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki dolazak ovde je sve teži i teži - ističe Ivanić.

IVANIĆ SPUŠTA LOPTU: "Nije još gotovo!"

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde su ostvarili ubedljivu pobedu nad rivalom Partizanom rezultatom 4:0 u devetom kolu Superlige Srbije. Nakon meča, Mirko Ivanić je izrazio svoje zadovoljstvo postignutim rezultatom, ističući važnost pobede nakon prethodnog meča sa Benfikom. 

 - Presrećni smo. Znali smo da smo u dobrom ritmu, bez obzira što smo izgubili od Benfike. Znamo da imamo odličnu ekipu. Došli smo po pobedu i da pokažemo dominaciju kao što smo i uradili - rekao je Ivanić.

Ivanić je takođe pohvalio izdanje mladog Andrije Maksimovića, ističući da je klub "prezadovoljan" njegovom igrom i da je on "Zvezdina budućnost"

 - Prezadovoljni smo sa njim. Videli smo ga na treningu, ima još mnogo da radim. On je Zvezdina budućnost. Čestitam mu - dodao je Ivanić.

Ivanić je naglasio da ne smatra da je šampionska trka gotova, ističući da ima još dosta utakmica i da bi bilo nefer tvrditi suprotno.

 - Nije još gotova. Ima još dosta utakmica. Naravno da je lakše jer se odmičemo od Partizana, ali bi bilo nefer da to kažem - jasan je fudbaler crveno-belih.

Sa druge strane, misli da razlika nikad nije bila veća.

 - Iskreno, po meni nije. Tu sam skoro šest godina. Svaki dolazak ovde je sve teži i teži. Razlika u kvalitetu je velika, to smo i pokazali - kaže Zvezdin vezista.

Ovo je bila najubedljivija pobeda Zvezde ikada u Humskoj.

 - Da, nije se desilo. Imam veliko poštovanje prema Partizanu i moram da biram reči. Stvarno smo bolji, neću da kažem da je to za ta četiri gola, ali smo definitivno bolja ekipa - zaključio je Ivanić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading