BORUSIJA DEMOLIRALA SELTIK, SITI SA POLA GASA PROTIV SLOVANA: Arsenal i Bajer slavili u derbijima večeri

Autor:

Sport

01.10.2024

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobede svih domaćina, osim u Bratislavi gde su "građani" izdominirali

BORUSIJA DEMOLIRALA SELTIK, SITI SA POLA GASA PROTIV SLOVANA: Arsenal i Bajer slavili u derbijima večeri

Foto: Profimedia

ARSENAL - PSŽ 2:0 (2:0)

'20 Haverc, '35 Saka

BARSELONA - JANG BOJS 5:0 (3:0)

'8, '51 Levandovski, '34 Rafinja, '37 Martinez, '81 Kamara (AG)

BAJER LEVERKUZEN - MILAN 1:0 (0:0)

'51 Bonifejs

BORUSIJA D. - SELTIK 7:1 (5:1)

'7 (P) Čan, '11, '29, '42 Adejemi '40 (P), '66 Girasi, '79 Nmeča; '9 Maeda,

PSV - SPORTING 1:1 (1:0)

'15 Šouten; '83 Bragansa

SLOVAN - MANČESTER SITI 0:4 (0:2)

'8 Gundogan, '15 Foden, '58 Haland, '74 Mekati

Može se reći i očekivani rezultati, osim možda u Ajndhovenu gde je domaćin remizirao sa Sportingovom mašinerijom. Arsenal je na Emiratima zaslužio pobedu protiv PSŽ, iako smo gledali ne toliko uzbudljiv meč koji je rešio Saka uz dosta sreće. Levandovski je bio dvostruki strelac za Barselonu protiv Jang Bojsa, dok je Siti bio veoma raznovrsan u Slovanu, pošto su sva četiri gola postizali različiti igrači. Međutim, titula najubedljivijeg tima večeras ide svakako Dortmundu pošto je bukvalno demolirao ekipu Seltika koja je u prvom poluvremenu primila pet, a u drugom dva gola. Pored "tobdžija" i "svetaca", drugi derbi večeri odigran je u Leverkuzenu gde je Bajer uz dosta muke pobedio Milan minimalnim rezultatom.

TOK MEČEVA

KRAJ MEČEVA

83. minut - Gol je u Ajndhovenu! Sporting ipak dolazi do izjednačenja protiv PSV! Kada nije strelac Viktor Đekereš, onda je tu Bragansa!

81. minut - Kamara postiže autogol da dokusuri svoj tim u Barseloni gde Jang Bojs sada gubi 0:5.

74. minut - Četvrti gol Sitija u Bratislavi. Samo 13 minuta nakon što je ušao na teren, mladi Džejms Mekati postigao je svoj prvenac u Ligi šampiona!

66. minut - Borusija ne planira da stane! Girasi postiže svoj drugi pogodak za "kraj prvog seta" u Dortmundu - 6:1!

58. minut - Ne može da prođe veče bez Halanda! Ako on ne da gol, kao da se nije ni igralo - Siti ima ubedljivih 3:0 u Bratislavi.

51. minut - Evo konačno gola i u Leverkuzenu! Viktor Bonifejs pogađa za prednost Bajera protiv Milana!

51. minut - Drugo poluvreme, kao i prvo, otvara Levandovski! Poljak postiže svoj drugi gol protiv Jang Bojsa, a četvrti za Barsu ukupno.

POČELO JE DRUGO POLUVREME SVUDA

42. minut - Neverovatni Dortmund postiže još dva gola za tri minuta! Au, šta radi žuta četa! Seltik je pre dve nedelje ponizio Slovan sa 5:1, a sada je za poluvreme "popio" pet komada u svojoj mreži! Pogodio je Girasi sa bele tačke, a onda je Adejemi upisao het-trik!

37. minut - Injigo Martinez odvodi Barsu na 3:0 glavom posle centaršuta Pedrija.

35. minut - Uh! Saka uz dosta sreće za 2:0 u Londonu! Mladi superstar iz je iz slobodnjaka levom nogom povisio Arsenalovu prednost, ali je pitanje da li je neko dirao loptu pre nego što je ušla u gol.

34. minut - Barsa u laganom ritmu ide na 2:0. Znalo se da Jang Bojs nema gotovo nikakve šanse u Kataloniji, a prednost je povisio Rafinja.

29. minut - Borusija ne planira da stane! Adejemi posle prvog postiže i svoj drugi, a ukupno treći gol za Borusiju na izuzetno efikasnom meču!

21. minut - Poništen je gol Leverkuzenu. Bonifejs je pogodio za vođstvo, ali je signalizirana ofsajd pozicija.

15. minut - Siti nastavlja sa dominacijom u Bratislavi i preko Fodena već vodi sa 2:0. U istom minutu poveo je i PSV u Holandiji protiv Sportinga golom Šoutena!

 

 

11. minut - NEVEROVATNO! 2:1 ZA BORUSIJU - ADEJEMI! Au, šta se dešava ovo u Dortmundu! Za četiri minuta videli smo tri pogotka! Istom merom uzvratili su domaći fudbaleri i opet imaju prednost!

9. minut - GOL! VEĆ JE 1:1 U DORTMUNDU - MAEDA! Samo što su krenuli sa centra, igrači Seltika su ekspresno izjednačili!

8. minut - DVA GOLA! VODE SITI I BARSELONA! Gundogan je očekivano rano načeo Slovan u Bratislavi, a Levandovski isto tako Jang Bojs!

7. minut - GOL! BORUSIJA VODI 1:0 - ČAN IZ PENALA! Iskusni Šmajhel je jeftino skrivio jedanaesterac, a onda nije uspeo ni da zaustavi udarac Nemca sa bele tačke.

POČELI SU MEČEVI

OVO SU SVI SASTAVI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UVOD

Posle fenomenalne utakmice sa Lesterom, fudbaleri Arsenala traže prvu pobedu u Ligi šampiona. U prvoj rundi su izgledali neprepoznatljivo u Bergamu, kada su igrali bez golova sa Atalantom, ali večeras na Emiratima im neće biti nimalo lako. U London dolazi veliki PSŽ koji je uz dosta muke slavio nad Đironom minimalnim rezultatom na Parku prinčeva pre dve nedelje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arsenal (@arsenal)

 

Barselona je u Monaku u prvom kolu šokirana u Monaku, a večeras imaju pravog rivala da se vrate na pravi put - posrnuli Jang Bojs. Fenomenalan duel biće odigran i u Leverkuzenu gde stiže Milan, a Borusija posle teško izvojevano pobede u Belgiji dočekuje škotskog giganta Seltik. Motivisani Đekereš iz Portugala dolazi da sruši i PSV, a Slovan teško da ima čemu da se nada protiv velikog Mančester Sitija.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading