OVO SE NE BRANI: Zvezdu baš hoće SLOBODNJACI i Turci, Glazer KAPITULIRAO rano u Milanu (VIDEO)

Autor:

Sport

01.10.2024

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čalhanoglu je majstor svog zanata

OVO SE NE BRANI: Zvezdu baš hoće SLOBODNJACI i Turci, Glazer KAPITULIRAO rano u Milanu (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Hakan Čalhanoglu

Fudbaleri Crvene zvezde od 11. minuta gube u Milanu od Intera. Iako su fenomenalno ušli u meč izabranici Vladana Milojevića, opet se dogodilo slično što se desilo i u prvoj rundi protiv Benfike. I opet je Turčin bio koban po crveno-bele. Srpski šampion je u više navrata prilazio golu Zomera u prvih 10 minuta, ali je onda napravljen jeftin faul u, naizgled bezopasnoj zoni. Ipak, to nije slučaj ako pored lopte stoji majstor slobodnjaka Hakan Čalhanoglu.

Imao je Inter već jedan poništen gol Arnautovića već u 3. minutu i tada su se gosti izvukli na ofsajd, ali protiv ovog nema nikakvog spasa. Čalhanoglu je "raspalio" po lopti i to u Glazerov ugao, ali je bukvalno "ubio pauka" i Izraelac ovde nije mogao ništa.

Podsetimo, fudbaleri Crvene zvezde gostuju večeras Inter u drugom kolu Lige šampiona, koja se od ove sezone igra u novom, ligaškom, formatu. Izabranici Vladana Milojevića poraženi su od Benfike sa 2:1 na premijeri na Marakani, a iskupljenje će morati da traže protiv jednog od najtežih rivala i na jednom od najpoznatijem fudbalskom stadionu na svetu.

Navijači Crvene zvezde, oni koji su uspeli "ilegalno" na uđu na "Đuzepe Meacu", razvili su zastavu na tribini. Ipak, opbezbeđenje je brzo reagovalo i zahtevalo da se ona momentalno ukloni.

Oni su odmah prišli navijačima srpskog kluba i zahtevali da se zastava ukloni. Zvezdaši su negodovali, ali su morali da postupe po naređenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading