DUŠAAN VLAHOVIIIĆ! JUVENTUS SA IGRAČEM MANJE STIGAO DO IZJEDNAČENJA: Ludnica u Lajpcigu

Autor:

Sport

02.10.2024

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svud golovi osim u derbiju večeri

DUŠAAN VLAHOVIIIĆ! JUVENTUS SA IGRAČEM MANJE STIGAO DO IZJEDNAČENJA: Ludnica u Lajpcigu

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović

Aston Vila - Bajern Minhen 0:0

 

Benfika - Atletiko Madrid 2:0

'13 Akturkoglu, '52 (P) Di Marija

Dinamo Zagreb - Monako 2:0

'45+3 Sučić, '66 Baturina

Lil - Real Madrid 1:0

'45 Dejvid

Liverpul - Bolonja 2:0

'11 Mekalister, '75 Salah

Lajpcig - Juventus 2:2

'30, '65 Šeško; '50, '68 Vlahović

Šturm - Klub Briž 0:1

'23 Colis

TOK MEČEVA

75. minut - Evo i Mohameda Salaha! Egipćanin je konačno uspeo da slomi bedem ispred gola Skorupskog.

68. minut - DUŠAAN VLAHOVIIĆ! Juventus sa igračem manje dolazi do izjednačenja! Kakva bomba srpskog reprezentativca!

66. minut - Dinamo nastavlja sa golčinama! Posle asistencije, Martin Baturina je upisao i pogodak i to kakav! Predriblao je trojicu i savladao Kona!

65. minut - A to realizuje Benjamin Šeško i postiže svoj drugi pogodak večeras.

61. minut - Katastrofalnih nekoliko minuta za Juventus. Di Gregorio je dobio crveni karton, Mota je bio primoran da menja. Ušao je Daglas Luiz između ostalih i pri prvom kontaktu sa loptom odigrao rukom i skrivio penal.

52. minut - Di Marija sa penala! Benfika pokazuje da se radi o izuzetnoj ekipi i na putu su da upišu novu pobedu posle one u Beogradu. Ništa kod jedanaesterca nije mogao Oblak.

50. minut - DUŠAN VLAHOVIĆ! Evo gola srpskog napadača, fenomenalno se snašao! Kambijazo je centrirao, a Duci skrenuo loptu spoljnim delom stopala u dalji ugao Gulačijevog gola. Nerešeno je u Lajpcigu.

POČELO JE DRUGO POLUVREME

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

 

 

45+3. minut - Dinamo vodi u Zagrebu! Po izuzetno natopljenom terenu na Maksimiru, Sučić se odlično snašao i zalomio rivala, da bi na kraju lobovao Kona za prednost u finišu prvog dela!

45+2. minut - Lil vodi protiv Reala! Jeftina greška Kamavinge koštala je šampiona Evrope jedanaesterca, a siguran sa bele tačke bio je Džonatan Dejvid!

30. minut - Kakav gol Šeška! Rane prinudne izmene zbog povreda u Juventusu dolaze na naplatu, a Slovenac nakon fenomenalnog prijema matira Di Gregorija!

23. minut - Briž vodi u Šturmu! Pogodio je Colis, dok je gol Aston Vile protiv Bajerna poništen zbog ofsajda!

13. minut - Akturkoglu nastavlja da teroriše! Benfika golom najavljuje spektakl u Lisabonu, Turčin pogađa za 1:0 protiv Atletika!

11. minut - Evo prvog pogotka večeras! Liverpul dolazi do prednosti preko Mekalistera koji je lagano matirao Skorupskog iz blizine.

POČELI SU MEČEVI SVUDA

OVO SU SASTAVI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na ovom lajv-blogu možete pratiti sve utakmice koje se igraju večeras u terminu od 21 čas. Što se tiče mečeva koji su počeli u 18:45 časova, dešavanja odatle možete pročitati ovde.

Večeras nas očekuje još mnogo uzbuđenja - Vlahović je sa Juveom u Lajpcigu, Dinamo Zagreb će pokušati da "opere" bruku iz prve runde protiv nimalo naivnog Monaka koji je već šokirao Barsu, a derbi večeri je u Birmingemu gde Aston Vila dočekuje Bajernovu mašineriju. Biće uzbudljivo i u Lisabonu, ali i Gracu gde se sreću dva autsajdera. Prvak Evrope je u Lilu, a od Liverpula se očekuje da lako reši Bolonju.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading