KAKAV ŠOK NA OSTRVU: ZIDAN NOVI TRENER MANČESTERA!? Evo šta kažu Englezi! (FOTO)

Autor:

Sport

04.10.2024

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slede burni dani na Old Trafordu

KAKAV ŠOK NA OSTRVU: ZIDAN NOVI TRENER MANČESTERA!? Evo šta kažu Englezi! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Zinedin Zidan

Fudbaleri Mančester Junajteda nisu imali obećavajući početak sezone, kako u Premijer ligi, tako i u Ligi Evrope, gde su tek u poslednjim trenucima uspeli da izbore bod protiv Porta na gostujućem terenu. Na tabeli engleskog šampionata su tek na sedam bodova iz šest odigranih utakmica. Navijači su sve nezadovoljniji, a sve veći pritisak pada i na pleća Erika Ten Haga koji je doveden da bi Junajted vratio u vrh evropskog fudbala. Međutim, sve su veće sumnje u njegov način rada, i već su počele glasine oko njegovog naslednika. Iako je tek početak sezone, sve je manje strpljenja nakon godina razočaravajućih rezultata.

Meč protiv Aston Vile za vikend mogao bi da bude poslednja šansa za Erika Ten haga da preokrene sezonu i time sačuva svoje emsto na klupi "crvenih đavola". Čak je i legendarni Ser Aleks Ferguson okrenuo leđa svom bivšem klubu, odbivši da gleda utakmice dok je Ten hag na klupi.

 

 

Usled ovih dešavanja, pojavila se informacija da i prvi čovek kluba Ser Džim Retklif ozbiljno razmišlja o promeni na klupi. Kako prenose engleski mediji, njegov prvi pik je ni manje ni više nego - Zinedin Zidan! Zidan, poznat po svojim velikim uspesima sa Real Madridom, pre svega je izrazio želju da trenira nacionalni tim Francuske, međutim kako je Didije Desan za sada čvrsto na klupi nacionalnog tima, povećavaju se šanse da bismo Zidana mogli da vidimo u Premijer Ligi.

 

 

Nema sumnje da bi dolazak Zidana predstavljao revoluciju na klupi Junajteda, i podigao očekivanja navijača koji su posle dugugodišnjeg sušnog perioda željni borbe za trofeje.

Sve će zavisiti od razvoja situacije sa Erikom Ten Hagom, i od njegovih rezultata počevši od pomenutog duela sa Aston Vilom, te ćemo videti da li će Retklif uspeti da finalizuje svoju veliku želju.

Podsetimo, Zinedin Zidan je kao trener Real Madrida osvojio tri uzastopne Lige šampiona (2016, 2017, 2018), a od tada nije imao trenerski angažman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading