IMT - CRVENA ZVEZDA: Rodić se iskupuio za grešku i vratio crveno-belima prednost!

Autor:

Sport

06.10.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda pokazala bolju igru.

IMT - CRVENA ZVEZDA: Rodić se iskupuio za grešku i vratio crveno-belima prednost!

Foto: Starsport

IMT - CRVENA ZVEZDA 1:2

'56. Kur '36. Milson, 65' Rodić

TOK MEČA:

Drugo poluvreme:

67. minut - Mogla je Zvezda do većeg vođstva.  Duarte se obradovao pogotku, ali je pomoćnik podigao zastavicu. Nakon kratke provere u VAR sobi, Šegrt je potvrdio odluku.

65. minut - GOL! Milan Rodić uspeva da se iskupi! Posle kornera se najbolje snašao i poravnao rezultat.

56. minut - GOL! Šok za Crvenu zvezdu! Rodić je pogrešio, a to je na majstorski način iskoristio Kur, koji je sa gotovo pola terena prebacio loptu preko Glazera u gol.

51. minut - Velika šansa za Milsona. Šutirao je fudbaler Angole nakon dodavanja Maksimovića, ali je njegov pokušaj izblokiran. U nastavku akcije je sudija Šegrt na asistenciju pomoćnika dosudio ofsajd.

45. minut - Počeo je drugi deo.

Prvo poluvreme:

45. minut - Kraj prvog dela!

40. minut - Crveno-beli su mogli lako da dupliraju prednost. Duarte je još jednom šutirao, ovaj put je levom nogom poslao loptu ka golu rivala i pogodio stativu.

36. minut - GOL! Zvezda vodi! Milson je postigao pogodak.

25. minut - Imao je i IMT svoju šansu. De Kouto je glavom uputio udarac nakon centaršuta Radočaja. Poslao je loptu pravo u Glazera.

23. minut - Crveno-beli ne posustaju, potpuna opsada gola domaćina. Duarte je centrirao, Milson šutirao, a potom i Maksimović. Fudbaleri IMT-a su se poređali ispred gol linije i dva puta sačuvali mrežu.

14. minut - Nova prilika za Zvezdu. Duarte   je izašao pred gol Vukliša, ali je šutirao pravo u njega. Ubrzo nakon toga Jovčiću je pokazan žutir karton zbog grubog prekršaja nad Ilićem.

10. minut - Najveću šansu za sada je na meču imao Milson koji je pogodio stativu, sada je Zvezda imala i korner, ali je lopta otišla pored gola.

1. minut - Utakmica je počela.

UOČI MEČA:

Fudbaleri Crvene zvezde u Loznici gostuju IMT-u u 11. kolu Superlige Srbije. Crveno-beli trenutno se nalazi na prvom mestu tabele, spremajući se za duel sa ekipom koja je na samom dnu rang liste.

SASTAVI:

IMT: Vukliš – Popović, Bastaja, Batis, Konstantinov – Kur, Novčić, Krstić. Radočaj, De Kouto – Jović.

CRVENA ZVEZDA: Glazer – Prucev, Leković, Điga, Rodić- Kanga, Dalsio – Ilić, Maksimović, Milson – Duarte.

Nakon remija u drugom kolu protiv Mladosti iz Lučana, ekipa Vladana Milojevića ostvarila je impresivnu seriju od osam uzastopnih pobeda. Pored toga, uspeli su da obezbede plasman u Ligu šampiona, gde su se susreli sa jakim protivnicima poput Benfike i Intera, iako su zabeležili poraze.

Sa druge strane, ekipa Imt-a se suočava sa izazovima, nalazeći se u seriji od četiri uzastopna poraza. Odigravši 10 utakmica, ostvarili su samo dve pobede i dva remija uz šest poraza, što ih stavlja u tešku situaciju pred nadolazeći susret sa vodećim timom.

Ovaj duel ima poseban značaj s obzirom na razliku u formi i poziciji na tabeli ove dve ekipe. Crvena zvezda će pokušati da zadrži svoju poziciju na vrhu, dok će Imt želeti da prekine negativan niz rezultata i ostvari važnu pobedu protiv jakog protivnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading