STREPNJI JE DOŠAO KRAJ: Milojević podelio sjajne vesti pred Inter!

Autor:

Sport

26.09.2024

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli dočekuju "dizelku".

STREPNJI JE DOŠAO KRAJ: Milojević podelio sjajne vesti pred Inter!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 19.00 časova dočekuju Železničar iz Pančeva u okviru 10. kola Superliga Srbije. Trener crveno-belih, Vladan Milojević se pred ovaj meč dotakao stanja Mirka Ivanića i obradovao sve, istakavši da je ušao u proces oporavka.

- Teško je kada ostanete bez jednog od igrača. Mirko Ivanić ima veliki uticaj na našu igru. Znali smo na početku priprema da će nam biti potrebno da svi igrači budu spremni, kao i da će biti ovakvih situacija. Ivanić je ušao u proces oporavka i očekujemo da se što pre priključi ekipi - rekao je Milojević.

Foto: Starsport

Mirko Ivanić

Potom se dotakao trenera Pančevaca Marka Savića i kapitena Lazara Romanića.

Foto: Starsport

Lazar Romanić

- Savić je pokazao mnogo entuzijazma i fudbalskog znanja, kako u prethodnom, tako i u sadašnjem klubu. Vrlo dobro radi i lepa je budućnost ispred njega. Lepo je videti mlade trenere koji su na početku karijera. O Romaniću sam govorio i prethodni put kada smo igrali protiv Železničara. On je Zvezdino dete. Karijera ga je vodila drugim putem. Imao sam priliku da ga treniram, ali i pratim u Grčkoj dok je igrao za Lamiu. Pružao je fenomenalne partije i izrastao je u jednog dobrog igrača. Pored ostalih fudbalera Železničara i od njega nam preti opasnost - jasan je trener Zvezde.

Pozvao je na podršku navijača.

 - U seriji smo teških utakmica na tri ili četiri dana. Mislim da će biti lep dan i pozivam navijače da dođu u što većem broju. Njihova podrška nam je potrebna, pogotovo za meč za Železničarom, koji je dobra i nadahnuta ekipa. Podrška navijača je preko potrebna - istakao je Vladan Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading