Relja Ognjenović: PUNA PODRŠKA ANDREJU VUČIĆU!

Autor:

Vesti

26.09.2024

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvicer kao kredibilan izvor za „nezavisne medije"

Relja Ognjenović: PUNA PODRŠKA ANDREJU VUČIĆU!

Foto: Fond PIO

Napadi na porodicu predsednika @avucic ne prestaju, bilo da su verbalni ili neverbalni.

Ovog puta predstavnici Šolakovih plaćenika našli su se u čudu što se Andrej Vučić, predsednikov brat "drznuo" da tuži novinarku portala i lista Nova, jer je iznela tonu laži, pozivajući se, ni manje ni više nego na kavački klan, kao kredibilan izvor, da objasni kako je proslavljena prva milijarda.

Iznose optužbe, plasiraju neproverene informacije Milovih kriminalaca, prete porodici Vučić svakog dana i misle da će to baš uvek proći. Da će ih narod poslušati kao glasnogovornike istine i to njih koji dokazano mrze Srbiju.

I onda se pitaju zašto ih neko tuži, ne znaju kako da se odbrane od istine. Nećemo im dozvoliti takvo ponašanje jer nam je već odavno jasno da im je cilj crtanje mete na čelu predsednika Aleksandra Vučića, cilj im je da udare na njegovu porodicu i na bliske ljude.

Takav cilj je direktno rušenje Srbije i svega što je ovde dobro urađeno.

Zato ćemo ih uvek osuditi, a jasno i nedvosmisleno pružiti podršku i Andreju Vučiću i Danilu, Milici, Vukanu i svakom članu te porodice koja je naučena da istinski voli Srbiju.

Neće nas uplašiti!

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je od zaposlenih u Ujedinjenim nacijama dobio pohvale za svoj govor na 79. zasedanju Generalne skupštine UN, jer je, kako kaže, retkost da neko sme da iznese ono što smo izneli mi.

"Nije pitanje da li sam ja zadovoljan. Ja sam govorio ono što mislim i osećam, iznosio sam činjenice, ali govorio sam iz duše srpskog naroda, iz duše svakog građanina Srbije", rekao je Vučić u razgovoru za Pink televiziju.

Vučić ističe da tom prilikom nije rekao ništa loše ni o kome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading