NAŠU PEVAČICU BRUTALNO SILOVAO SVEŠTENIK! Do detalja opisan HOROR koji je doživela tada, stravične scene ne može da izbriše iz glave!

Autor:

Zabava

26.09.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica će imati traumu dok je živa!

NAŠU PEVAČICU BRUTALNO SILOVAO SVEŠTENIK! Do detalja opisan HOROR koji je doživela tada, stravične scene ne može da izbriše iz glave!

Foto: Instagram.com/zorana.simeunovic

Zorana Simeunović

Pevačica Zorana Simeunović, koja je ostala u drugom stanju sa 30 godina starijim hitmejkerom Stevom Simeunovićem, otvorila je dušu i otkrila da je silovana kad je imala samo 14 godina i to od strane sveštenika. Zorana je otkrila kako je uspela da se oporavi od posledica koje je ovaj događaj ostavio na nju.

- Ja nisam jedina kojoj se to desilo. Nosiću tu traumu dok sam živa. Mada isto tako sam zahvalna Bogu što imam ljubav i što uz nju mogu da prevaziđem sve što je loše - rekla je tada pevačica.

Republika

Foto: Instagram.com/zorana.simeunovic

Zorana Simeunović

 

- Ja sam tada imala nepunih 14 godina. Ti jesi dete tada, ali sa izmenjenim mišljenjem o životu. Ti preko noći odrastaš, nakon toga ti više nisi dete već odrasla osoba koja potpuno drugačije gleda na stvari i doživljava - pričala je pevačica, kako prenosi Blic.

- Zorana nije izgubila veru. Takve stvari mogu da utiču pogubno po mlade ljude. Ona je došla sa Ostroga juče, bila je tamo 7 dana. Ima tamo prave prijatelje, sveštenike. Jedan od njih je bio i na promociji u Manti. Ona nije izgubila veru, već joj je svake godine sve jača i jača. Ona to iskazuje i kroz humanitarni rad - ispričao je Simeunović kad je govorio svojevremeno o traumi svoje supruge.

Republika

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Zorana Simeunović

 

Podsetimo, Zorana i njen trideset godina stariji emotivni partner Steva Simeunović izgovorili su sudbonosno "da" 2018. godine, a o njihovoj svadbi mediji su brujali danima, zbog razlike u godinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading