PRUCEV PORUČUJE: "Hoću da se dokažem navijačima!"

Autor:

Sport

25.09.2024

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobeda protiv večitog rivala je izuzetno značajna - jasan je Prucev.

PRUCEV PORUČUJE: "Hoću da se dokažem navijačima!"

Foto: FK Crvena zvezda

Perspektivni vezni fudbaler naše ekipe - Jegor Prucev je govorio o predstojećem meču protiv Železničara koji je na programu u petak od 19 časova, ali i pozvao zvezdaše da dođu na Marakanu i uživaju u utakmici crveno-belih.

- Pobeda protiv večitog rivala je izuzetno značajna. Ubedljivo smo trijumfovali, što će nam mnogo značiti na polju samopouzdanja za nastavak sezone. Drago mi je što sam dobio priliku da zaigram, upisao sam asistenciju i pomogao ekipi da stigne do trijumfa. Zadovoljni smo prikazanom igrom, ali je derbi već arhiviran i razmišljamo samo o narednom meču protiv Železničara. Ritam utakmica je izuzetno naporan i moramo da budemo fokusirani u svakom momentu. Igramo na svaka tri dana, ali smo se za to borili i sada je trenutak da uživamo u svakom meču, kako na Marakani, tako i na gostujućem terenu - istakao je Jegor Prucev.

Foto: Starsport

Jegor Prucev

Crveno-beli su imali sjajnu podršku na 174. večitom derbiju, a talentovani fudbaler veruje u ispunjene tribine Marakane protiv Železničara.

- Znam koliko smo obradovali navijače pobedom u derbiju, te sam siguran da će doći na utakmicu protiv Železničara u velikom broju, da nas pozdrave i da nam pomognu da dođemo do novog trijumfa. Biće to odlična prilika i da nam pruže vetar u leđa pred gostovanje Interu. Uvek je sjajan osećaj kada igram pred zvezdašima koji prave neverovatnu atmosferu i na svakom duelu nas motivišu i dodatno inspirišu da budemo još bolji. Očekujemo ih na stadionu i radujemo se da ih vidimo u što većem broju - zaključio je Prucev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading