MILOJEVIĆ ŠOKIRAN ZBOG NAPADA NA STANOJEVIĆA: Trener Zvezde poslao jasnu poruku!

Autor:

Sport

23.09.2024

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Zvezde zgrožen napadom na trenera Partizana Aleksandra Stanojevića

MILOJEVIĆ ŠOKIRAN ZBOG NAPADA NA STANOJEVIĆA: Trener Zvezde poslao jasnu poruku!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su ubedljivu pobedu nad Partizanom rezultatom 4:0 u 174. večitom derbiju u okviru devetog kola Superlige Srbije. Strelci za goste bili su tri puta Šerif Endiaje i Silas.

Nakon utakmice, trener tima iz Ljutice Bogdana, Vladan Milojević govorio je na konferenciji za medije gde je izneo svoje utiske.

- Da li je neka velika razlika ili ne, mislim da je ovo bila jedna utakmica. Mislim da smo dobro odigrali, imali smo plan, nismo imali vremena za pripremu. U velikoj meri su igrači odradili šta tražimo od njih, cilj je bio da kontrolišemo utakmicu i da budemo ti koji ćemo da dominiramo u posedu, nađemo slabe tačke Partizana. Posle prvog gola, kad igrate derbi, protivnička ekipa mora da proba da se otvori. Bude pod pritiskom i tako dalje. Došao je drugi gol u pravo vreme i rutinski smo kontrolisali i dali još dva gola. Zaslužena pobeda, da li je velika razlika ili ne, ne znam, neću da ulazim u tom. Čestitao bih mojim igračima, pražnjenja fizičkog i psihičkog, nije lako ovde igrati, a kamoli pobediti - započeo je Milojević i dodao:

- Stvarno bih pohvalio ponašanje igrača Partizana, bilo je korektno, sutra je novi dan, život teče dalje - jasan je.

Foto: Starsport

Vladan Milojević

Govorio je o pojedincima.

- Mislim da ste plejadu svih naših igrača mogli da vidite u pripremnom periodu. Imamo dosta mladih igrača, ovo što je dobro po nas i što naš mlad tim igra mladu Ligu šampiona, što je prestižno takmičenje i možemo da imamo jasniju sliku. Imam dosta mladih igrača koji treniraju s nama. Mali Mesi je talentovano dete, to sam rekao danas na sastanku, on nije dobio šansu jer ima 17 godina. Ja to nisam znao. On je dobio šansu zaslugama, radom, ponašanjem u reprezentaciji, tako i u Grafičaru. Ovo je nagrada njegova, ali i za druge igrače da znaju, kad igrate u velikom klubu. Pruceva treba pohvaliti, namestio je gol. Izuzetno je dete, izuzetan igrač. Imam dosta igrača i na ono što sam ponosan, i što moram da naglasim, to je uloga ovih starijih igrača koji im pomažu, koji ih vole. Mislim da je to pravi put. Čestitke i Mesiju, ali hteo bih da čestitam svima. Od kapitena Spajića, do ostalih koji su mu pomogli. Mislim da je to pravi put - naveo je Milojević.

Čak 11 bodova u prednosti na Partizan.

- Ja sam i pre ove utakmice, Partizan je jedan od najozbiljnijih kandidata za titulu, rekao sam i pre ove utakmice. Veliki je to klub, oni će naći svoj put sigurno. Ovo je samo početak prvenstva, ništa više na kontu. Ipak znamo da derbi donose taj prestiž, želju, pogotovo jer je došla posle mnogo godina. Jednostavno, cilj nam je bio i imam želju svaki put da pobedimo. Sve je išlo na našu vodenicu, ništa više od tri boda, o tome ne bih komentarisao. Ima puno da se igra. Mnogo bodova je u opticaju, tek je septembar. Ono što je sigurno, to je što sam komentarisao je da ima mnogo dobrih ekipa ove godine. Mladost i OFK su u vrhu, Radnički igra dobro, TSC će da se vrati, Čukarički... Mnogo je kvalitetnije nego što je bilo i jače, nego prošle godine - rekao je iskusni stručnjak.

Dotakao se incidenta navijača i Stanojevića.

Foto: Printskrin/Arena sport

Osetio gnev navijača: Aleksandar Stanojević

- To je ružno, ne znam, nisam video. Njemu želim sve najbolje, nisu to lepe stvari za fudbal. Ovo je sport i ne treba dizati na nivo nekog rata i ne znam čega. Ovo je fudbal, igramo... Desilo se da pobedimo, sportski je da mi njima čestitamo i oni nama. Te stvari su ružne i ne treba da se dešava, nisam upoznat - istakao je Miloje.

Govorio je o Radetu Kruniću.

- Hajde da prokomentarišemo, još jednom ću da spomenem i kažem. Partizan je igrao sa ozbiljnim Dinamom iz Kijeva, pratio sam i gledao sam Ligu šampiona. Gent takođe, a i Lugano. Mi smo ovde, mi sve znamo unapred. Koliko ćemo i šta ćemo da uradimo. Da li je to zlonamerno ili smo stvarno takvi. Mi smo se kvalifikovali, to je benefit za Zvezdu, ali jeste li svesni protiv koga igramo, igramo protiv Benfike. Dešavaju se ta dva gola, odjedanput kao da ne znam. Mi pobeđujemo Benfiku svaki put, ko je Benfika, ko je Inter, ko je Milan. Štutgart, Barsa kad dođe... Zašto kad Barselona dođe, ove ćemo da pobedimo - kazao je i nastavio:

- Rade Krunić je ovo druga utakmica, došao je on, Silas... Ovo je jaka utakmica, zahteva. Bez obzira na sve to. Partizan ima dobre igrače, dobrog trenera. Protiv Lugana su nesrećno ispali. Nemojte da gledate te neke stvari. Krunić je kvalitetan igrač koji je došao i koji će pomoći. Ja sam trener, imam strpljenja na sve to. Nemojte da vezujete mene, ja sam niko i ništa. Ja sam vojnik ovog kluba, koji sam ponikao ovde i da je vratim koliko mogu. Da li je moja ubedljiva ili ne. Ja sam samo jedan mali, najmanji šraf u svemu ovome. Svakako jedna pobeda u derbiju - podvukao je Vladan Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading