DELIJE BRUTALNO PONIZILE GROBARE: Navijači Zvezde SPALILI zastavu crno-belih!

Autor:

Sport

06.10.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se navijačima Partizana neće dopasti.

DELIJE BRUTALNO PONIZILE GROBARE: Navijači Zvezde SPALILI zastavu crno-belih!

Foto: Printscreen

Navijači Crvene zvezde su u nedelju uveče uživali u još jednoj pobedi svog omiljenog tima na Lagatoru u Loznici. Utakmica protiv IMT-a (3:1) donela je novu radost navijačima, ali i povećala prednost njihovog tima na prvom mestu tabele u odnosu na konkurente.

Međutim, posebno uzbuđenje nastalo je kada su navijači primetili transparent koji su očigledno pripremili navijači Partizana povodom svog rođendana. Na crno-belom transparentu jasno je pisalo: "79 godina se slavi, parni valjak melje i gazi - NBGD". Ova provokacija nije prošla neprimećeno, pa su Delije odmah uzvratile pesmom koja nije bila počast rivalima.

U tom trenutku, navijači Crvene zvezde su zapevali uvredljivu pesmu koja je bila usmerena ka svojim rivalima. "Svaki pravi grobar, Tuđmana Franju slavi, da njega nije bilo, bili bi crveno-plavi", odjekivalo je sa tribina. Kako bi dodatno istakli svoje emocije, navijači su zapalili transparent bakljama, stvarajući spektakularan prizor na tribinama.

Sve u svemu, nedelja je bila puna uzbuđenja za navijače Crvene zvezde na Lagatoru u Loznici. Pobeda njihovog tima, provokacija rivala i emotivna atmosfera na tribinama, sve su to činilo da ovaj sportski događaj ostane upamćen kao još jedan u nizu nezaboravnih trenutaka za navijače crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading