MILOJEVIĆ JE PRELAKO OTPISAO ZVEZDINU "BITANGU": Ima Krunić najjači CV, ali Kanga nudi najviše

Autor:

Sport

07.10.2024

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije Gabonac još "za bacanje"

MILOJEVIĆ JE PRELAKO OTPISAO ZVEZDINU "BITANGU": Ima Krunić najjači CV, ali Kanga nudi najviše

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde su mirne glave otišli na reprezentativnu pauzu, pošto su sinoć u Loznici savladali IMT sa 3:1. Ali, opet su morali da strahuju sve do samog isteka regularnog dela, pošto je pitanje pobednika bilo rešeno tek pogotkom Silasa u nadoknadi. 

I to zahvaljujući ubedljivo najboljem igraču na terenu, koji je i zasluženo dobio to priznanje nakon meča - Geloru Kangi. Gabonac nas je sve podsetio kako vezni deo terena crveno-belih izgleda kada on "zavede red" i bilo je uživanje gledati ga kako maestralno spaja defanzivnu i ofanzivnu liniju Zvezde. 

Kada je Glazer ponovo primio evrogol sa pola terena, crveno-beli su bili primorani da u poslednjih pola sata jure gol. I vrlo brzo su rešili problem, dobrim delom zahvaljujući upravo Kangi. Veznjak je centrirao iz kornera, a Rodić je pogodio i ispravio grešku zbog koje su "traktoristi" i došli do izjednačenja. Taman kada je izgledalo da će se duel završiti rezultatom 2:1, Kanga je ponovo "bljesnuo". U poslednjim momentima je poslao idealan centaršut na drugu stativu, preko celokupne odbrane IMT, a Silas je imao lakši deo posla da loptu sprovede u mrežu Vukliša.

Milojević je ove sezone Kangu stavio u drugi plan, a nekako se to i nametalo kao rešenje jer ga je prvo Hvang "gušio", a onda je dolaskom Radeta Krunića bilo logično da igrač sa takvim iskustvom ne greje klupu. Ipak, posle kobnih grešaka BiH reprezentativca u Ligi šampiona, gledajući iz ovog ugla, možda bi stručnjaku crveno-belih bilo bolje da ga je pustio da se prvo malo uklopi u tim, a da se osloni na i te kako već proverenu Zvezdinu "bitangu".

Čim ga je Milojević uvrstio u prvu postavu, Kanga je ponovo pokazao koliko može. A to je sinoć izgledalo kao sasvim dovoljno da u Monaku - umesto Krunića počne on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading