PRIMILI SMO GOLOVE KAKVE NE SMEMO NI NA TRENINGU: Milojević ipak zadovoljan reakcijom svojih igrača

Autor:

Sport

19.09.2024

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Koštala su nas ta dva baš jeftina pogotka", tvrdi trener Zvezde

PRIMILI SMO GOLOVE KAKVE NE SMEMO NI NA TRENINGU: Milojević ipak zadovoljan reakcijom svojih igrača

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su na premijeri nove sezone u Ligi šampiona na domaćem terenu od Benfike sa 2:0. Iako se, kad se sve sagleda, crveno-beli nisu prikazali u lošem svetlu, gost iz Lisabona je umeo da iskoristi svoje šanse, što je, ispostaviće se, bilo dovoljno da reše utakmicu u prvih pola sata.

Turski fudbaleri Akturkoglu i Kokču bili su kobni po srpski tim, a gol Milsona je pristigao prekasno za potpuni preokret.

Trener Zvezde Vladan Milojević nije bio nezadovoljan igrom svog tima, ali načinom na koji su primljeni pogoci i te kako jeste.

- Mislim da smo odigrali jednu dobru utakmicu. Igrali smo protiv dobrog protivnika. Ono što je rešilo meč su dva gola koja ne smete da primite na ovakvom nivou. Nije lako vratiti se i drugačije je kad igrate na 0:0 i kad se vraćate iz tog zaostatka. Reakcija je bila dobra i nastavili smo da igramo kako smo želeli. Koštala su nas ta dva baš jeftina gola, to ne sme ni na treningu da se primi, a kamoli na ovakvom nivou. Šta da radimo, greške se dešavaju, idemo dalje.

Republika

Foto: Starsport

Vladan Milojević protiv Benfike

Mimović je prinudno morao da izađe u ranoj fazi meča zbog povrede.

- Ne znamo još kakva je povreda. Imali smo jednu prinudnu izmenu, nismo očekivali to. Rekao sam da imamo mnogo rovitih igrača. Nisu danas bili spremni ni Radonjić, ni Drkušić koji se juče povredio. Nismo smeli ništa da rizikujemo i onda smo morali da tumbamo, ali generalno nije to imalo uticaja na igru. Mimović će na magnetnu rezonancu, pa ćemo da vidimo.

Derbi je na programu za četiri dana.

- Treba da se odmorimo, imamo sutra trening, spremićemo se i idemo dalje - zaključio je Milojević za TV Arena sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading