OLAJINKA RASPAMETIO DELIJE: Oglasio se uoči meča sa Benfikom - evo šta je poručio!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.09.2024

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbrojavaju se sati do početka nove sezone u evropskoj eliti.

OLAJINKA RASPAMETIO DELIJE: Oglasio se uoči meča sa Benfikom - evo šta je poručio!

Foto: FK Crvena zvezda

Došlo je vreme da sedmostruki uzastopni srpski fudbalski šampion krene u novo iskušenje zvano UEFA Liga šampiona koja se od ove sezone igre po novom sistemu takmičenja.

Ukupno 36 najboljih klubova Evrope odigraće tokom ligaške faze osam mečeva u borbi za bodove, a na kraju će svi klubovi biti svrstani u jedinstvenu tabelu koja će odlučivati o prohodnosti u nokaut fazu takmičenja.

Samo par sati pre prvog sudijskog zvižduka, putem društvene mreže "X", nekadašnji Tviter, oglasio se i krilni napadač crveno-belih, Pieter Olajinka:

- Sutra idemo ponovo - napisao je Nigerijac uz svoju fotografiju za potrebe Lige šampiona.

 

 

Uoči meča koji počinje u 18.45 časova, a koji će biti i prenošen na dve televizije, trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, suočava se sa nekoliko dilema pred duel prvog kola Lige šampiona protiv Benfike. Tim je tokom leta doživeo brojne promene, a neka od pojačanja su već napustila klub. Međutim, neka nova lica će se naći u startnoj postavi protiv portugalskog tima.

U startnih 11 protiv Benfike gotovo sigurno će se naći Silas i Rade Krunić, dok će na golu najverovatnije biti Izraelac Omri Glazer. U odbrani, očekuje se odluka u vezi drugog štopera, gde konkurišu Uroš Spajić i Vanja Drkušić. Timi Maks Elšnik će se boriti uz Krunića u sredini, dok će napad, izvesno je predvoditi Bruno Duarte.

Potencijalan sastav Crvene zvezde za meč protiv Benfike mogao bi izgledati ovako:Glazer, Mimović, Điga, Spajić (Drkušić), Seol, Krunić, Elšnik, Silas, Ivanić, Olajinka (Radonjić), Duarte.

Uoči duela trener Vladan Milojević je na konferenciji za medije izjavio:

- To ste me pitali i pred Liverpul, da li sam se uplašio što je Maribor izgubio 7:0 od Liverpula. Ja ne razmišljam u tom pravcu. Šta i ako izgubimo? Tu smo, gde smo, malopre je vaš kolega iz Portugalije postavio pitanje o malim zemljama, mi treba da pričamo o tome, igramo kao mala zemlja među velikim. Mi tek sada počinjemo, koliko kaskamo što se tiče sporta. Prvi put juče sam gledao stadione, strašan stadion na Karađorđu, u Lučanima, imamo tri stadiona koje je država napravila - istakao je strateg srpskog šampiona i dodao:

- I ta Alijanc arena nije napravljena tek tako, jer je neko dao pare. Ja mogu da vam odgovorim kontra pitanjem, kakvi su nam budžeti, ali to ne postoji u sportu. Nije borba Davida i Golijata, još jednom veliki respekt, možda malo više znam o Benfici, moram to da napomenem, u Al Ahliju sam imao velikog igrača za Benfiku, on se zove Ljubomir Fejsa, mnogo mi je pričao o njima i koliki je to klub. Pričamo o velikom klubu kojeg ćemo da ugostimo. Ja se ne plašim nijednog rezultata, želim da moji igrači izađu hrabro, da se bore, videćemo koliko utakmica ima, treba da se pogledamo u oči, ima mnogo faktora na jednom meču, taktika, kakav će biti protivnik, kome je dan, male sitnice će odlučiti, možda neki aut i faul... Želeli smo da budemo ovde, predstavićemo se na najbolji način, nemamo koga da se plašimo, veliki smo klub, igramo u našem gradu, šta god da bude, ja sam odgovoran za sve.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading