KO ĆE NAPASTI LISABONSKE ORLOVE? Milojević ima dve dileme - ovih 11 igrača istrčava u grotlo Marakane!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.09.2024

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da je sastav ekipe gotovo poznat.

KO ĆE NAPASTI LISABONSKE ORLOVE? Milojević ima dve dileme - ovih 11 igrača istrčava u grotlo Marakane!

Foto: Starsport

Došlo je vreme da sedmostruki uzastopni srpski fudbalski šampion krene u novo iskušenje zvano UEFA Liga šampiona koja se od ove sezone igre po novom sistemu takmičenja.

Ukupno 36 najboljih klubova Evrope odigraće tokom ligaške faze osam mečeva u borbi za bodove, a na kraju će svi klubovi biti svrstani u jedinstvenu tabelu koja će odlučivati o prohodnosti u nokaut fazu takmičenja.

Protivnik Crvene zvezde kao i pre ravno četiri decenije u elitnom takmičenju jeste lisabonska Benfika, a Portugalce će dočekati paklena atmosfera i pune tribine stadiona "Rajko Mitić".

Za sve one koji nisu uspeli da dođu do toliko željenog parčeta papira koji predstavlja ulaznicu za večerašnji spektakl, obezbeđen je i TV prenos koji će biti emitovan na dve televizije. Svi navijči Crvene zvezde, ali i ljubitelji fudbala i sporta u Srbiji imaće priliku da prate večerašnji duel na prvom kanalu Radio Televizije Srbije, kao i na TV Arena sport Premium 1.

Foto: Starsport

Trener Milojević nema mnogo dilema uoči večerašnjeg meča

 

Uoči meča koji počinje u 18.45 časova trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, suočava se sa nekoliko dilema uoči meča prvog kola Lige šampiona protiv Benfike. Tim je tokom leta doživeo brojne promene, a neka od pojačanja su već napustila klub. Međutim, neka nova lica će se naći u startnoj postavi protiv portugalskog tima.

U startnih 11 protiv Benfike gotovo sigurno će se naći Silas i Rade Krunić, dok će na golu najverovatnije biti Izraelac Omri Glazer. U odbrani, očekuje se odluka u vezi drugog štopera, gde konkurišu Uroš Spajić i Vanja Drkušić. Timi Maks Elšnik će se boriti uz Krunića u sredini, dok će napad, izvesno je predvoditi Bruno Duarte.

Potencijalan sastav Crvene zvezde za meč protiv Benfike mogao bi izgledati ovako:Glazer, Mimović, Điga, Spajić (Drkušić), Seol, Krunić, Elšnik, Silas, Ivanić, Olajinka (Radonjić), Duarte.

Benfika, nekadašnji šampion Evrope, dolazi u Beograd da pokaže svoju moć, iako je imala loš start sezone. Ipak, reč je o moćnom sastavu koji ima jaku konkurenciju. Iako se spekulisalo o mogućem učešću Renata Sančesa, on neće igrati u Beogradu. Trener Benfike, Rodžer Šmit, morao je da napusti klub nakon lošeg starta sezone, a ekipa je prekinula niz loših rezultata pobedom protiv Santa Klare.

Crvena zvezda će se suočiti sa izazovom u meču protiv Benfike, ali uz podršku navijača na Marakani, tim se nada uspehu u prvom kolu Lige šampiona.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading