URNEBESNO: Ovakvog Novaka nikada niste videli - trenira sa čačkalicom u ustima! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.09.2024

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak Đokovićevog "treninga" postao je viralan na društvenim mrežama.

URNEBESNO: Ovakvog Novaka nikada niste videli - trenira sa čačkalicom u ustima! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/printscreen/balkandad

Iako je Novak Đoković posetio Bugarsku kako bi odigrao egzibicioni meč sa Grigorom Dimitrovim, on je iskoristio priliku da istraži i uživa u lepotama Sofije.

Pre i posle meča, Novak je obilazio mnoge poznate lokacije, uključujući Nacionalnu palatu kulture i crkvu Svete Nedelje. Takođe, imao je priliku da se sretne sa poznatim srpskim tiktokerom, Milošem Nedeljkovim - Balkan Dad, sa kojim je "odradio i trening" i to sa čačkalicom u ustima, a snimak je postao viralan na društvenim mrežama kada su u sklopu treninga Đoković i Nedeljkov zaigrali i kolo.

 

 

Pored obilaska znamenitosti, Novak je imao priliku da proba lokalne bugarske specijalitete, što je dodatno upotpunilo njegov doživljaj posete ovoj zemlji. Uživajući u ukusima bugarske kuhinje, teniser je pokazao otvorenost prema novim iskustvima i kulturi drugih naroda.

Pored obilaska i probanja hrane, Novak je sa Grigorom Dimitrovim napravio pometnju u noćnom klubu, što je dodatno pokazalo opuštenu i zabavnu stranu ovog teniskog šampiona. Njihovo prijateljstvo i zajednički provod van terena doprinose održavanju pozitivne atmosfere među vrhunskim sportistima.

I pored činjenice da mu uskoro preti veliki pad na ATP listi, potpuno je jasno da Novak Đoković sam finiš 2024. godine dočekuje u sjajnom raspoloženju, s obzirom da verovatno prvi put u svojoj profesionalnoj karijeri radi samo ono što on želi bez pritiska ostvarenja rezultata.

Nedavno je istakao da će do kraja godine učestvovati na egzibicionim turnirima u Saudijskoj Arabiji i Argentini, ali je istovremeno naglasio da neke dugoročne planove u ovom momentu nema, što jasno dovodi do zaključka da mu put u Torino ipak u ovom momentu nije primaran.

Novak Đoković je još jednom pokazao da zna kako da uživa u životu i da se opusti van teniskih terena, istovremeno promovišući pozitivnu sliku svoje ličnosti i svoje zemlje širom sveta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading