LALATOVIĆ PREUZEO CRVENO-BELE: Nastaviće da ispisuje istoriju

Autor:

Sport

08.10.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kažu da će biti treća sreća.

LALATOVIĆ PREUZEO CRVENO-BELE: Nastaviće da ispisuje istoriju

Foto: FK Vojvodina

Fudbalski klub Vojvodina je sa zadovoljstvom objavio da je Nenad Lalatović danas zvanično potpisao ugovor sa "starom damom" i preuzeo ulogu šefa stručnog štaba. Lalatović je preuzeo ovu ulogu nakon smene Božidara Bandovića, a prethodno ju je privremeno obavljao Nemanja Krtolica. Ovo nije prvi put da Lalatović stoji na čelu Vojvodine, već treći, a njegov povratak na Karađorđe izazvao je veliko interesovanje javnosti.

Tokom Lalatovićevog prethodnog mandata u Vojvodini, klub je osvojio trofej u Kupu Srbije 2020. godine, a sadašnji sportski direktor Marko Jovanović ima već jednu uspešnu saradnju sa Lalatovićem, s obzirom da su zajedno predvodili niški Radnički do istorijskog drugog mesta u Super ligi Srbije. Takođe, Lalatović je trener sa najviše pobeda u istoriji Vojvodine, što ga čini veoma važnom figurom u istoriji kluba.

Republika

Foto: Starsport

Ponovo na "Karađorđu": Nenad Lalatović


Lalatović će debitovati po treći put na klupi Vojvodine na meču protiv Jedinstva nakon oktobarske reprezentativne pauze. Ovo je prilika da navijači Vojvodine ponovo vide Lalatovića na delu i da pruže podršku "staroj dami" u novom poglavlju pod vođstvom ovog iskusnog trenera.

Promocija Nenada Lalatovića kao novog šefa stručnog štaba Vojvodine održaće se u sredu, 9. oktobra u 11 časova u prostorijama Fudbalskog centra "Vujadin Boškov". Očekuje se veliko interesovanje medija i navijača za ovaj događaj, a Lalatovićeva promocija označiće zvanični početak njegovog trećeg mandata na klupi Vojvodine.

Tokom promocije, očekuje se da će Lalatović izneti svoje planove i ambicije za budućnost kluba, dok će navijači imati priliku da ga pozdrave i pokažu mu podršku u novom poglavlju njegove karijere na Karađorđu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Šole

08.10.2024 13:28

Smrda Mudić...