BIVŠI FUDBALER DOBIO DŽIPA OD POKOJNOG ARKANA! Opklada je pala, a Ražnatović je ispunio obećanje - Tada kreće lagodan život! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.10.2024

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Put njegove slave bio je popločan uslovom

BIVŠI FUDBALER DOBIO DŽIPA OD POKOJNOG ARKANA! Opklada je pala, a Ražnatović je ispunio obećanje - Tada kreće lagodan život! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Profimedia

Petar Puača, bivši fudbaler rođen u Beogradu, bio je drugi strelac Jugoslavije u jednoj od najjačih sezona tadašnje lige, sa postignutih 25 golova. Puača je tom prilikom ispunio uslov koji mu je postavio Željko Ražnatović Arkan, koji mu je obećao nagradu ukoliko postigne upravo taj broj golova.

Puača se prisetio svoje karijere i mlađih dana te je u emisiji "Iz keca, Mićo!" čiji je pokrovitelj SoccerBet podelio da publikom zanimljive činjenice koje većina nas nije znala.

- Ako daš 25 golova, dobićeš džipa - rekao je Arkan, a Puača je precizno ispunio obećanje, iako je, prema njegovim rečima, promašio pet penala.

Kako bi se dokazao, sebi ali i Arakanu tada, dok je igrao u klubu FK Obilić, on je kako navodi jurio Savu Milošević, koji je bio bolji za čitavih 5 golova.

Republika

Foto: Starsport

Petar Puača

- Jurio sam Savu Miloševića, koji je imao 30 golova, a ja 25. Darko Kovačević je bio odmah iza mene sa 24 - prisetio se Puača. Kao nagradu, dobio je džipa od Arkanovog prijatelja Šarca.

Petar je vrhunac njegovog lagodnog života osetio uz pokojnog Ražnatovića, ističe kako je tada krenula njegova slava, provodi, izlasci, kao i nastupanje za reprezentaciju Jugoslavije.

- Uz to uz Arkana ide neki lep život, noćni život i najbolja garderoba, najlepše devojke i mobilni...gostovanje kod Minimaksa, igranje za reprezentaciju Jugoslavije...Kreće neki lep period mog života - dodao je bivši fudbaler.

Bivši fudbaler je opisao kako su izgledali izlasci sa pokojnim Arkanom, ali i slobodno vreme koje je provodio sa njim.

Može i Ceca da potvrdi, ja sam sa njima bio sedam godina. Bez premca posle svoje žene, dece i porodice što se tiče fudbalera voleo je mene, pa 100 mesta prazno. Ja sam mu bio kao sin. Čast mi je bila što sam bio njegov igrač kako god to drugi gledali. Pošto sam odrastao bez oca, on mi je nadomestio to mesto. Dolazio je na svaki moj rođendan u blok 70. Ja sam bio jedini fudbaler koji je bio kod njih na svadbi - izjavio je Petar.

Puača je tokom karijere igrao za FK Crvena zvezdu, Partizan, OFK Beograd, Obilić, Vojvodinu i više inostranih klubova, a bio je i član svih mlađih selekcija reprezentacije Jugoslavije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading