IMA LI KRAJA CRNOJ SERIJI? Srpski klubovi se propisno brukaju u Evropi!

Autor:

Sport

06.10.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loš rezultat domaćih timova u evropskim takmičenjima.

IMA LI KRAJA CRNOJ SERIJI? Srpski klubovi se propisno brukaju u Evropi!

Foto: Starsport

Sezona 2024/2025 nije donela mnogo boljitka za fudbalske klubove iz Srbije, koji su nastavili sa lošim rezultatima. U grupnoj fazi evrokupova u prethodnoj sezoni, Crvena zvezda, TSC i Čukarički su odigrali ukupno 18 mečeva, ali rezultati nisu bili ohrabrujući. Naime, zabeležen je skor od nijedne pobede, dva remija i čak 16 poraza, što je ostavilo timove sa ukupnom gol-razlikom od 14:47.

Crvena zvezda je imala težak zadatak u Ligi šampiona, gubeći od timova poput Mančester sitija, Lajpciga i Jang Bojsa. Iako je bila bolji rival na meču protiv Benfike, nije uspela da se izbori za remi, dok je protiv Intera doživela težak poraz od 4:0.

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

TSC se takođe suočio sa izazovima u Ligi Evrope, gde je doživeo pet poraza uz jedan remi i gol-razliku 6-19. Iako je protiv Astane dominirao i stvarao šanse, ipak je zabeležio poraz od 1:0.

Foto: Starsport

Fudbaleri TSC-a.

Čukarički je učestvovao u Ligi konferencije, ali nažalost nije uspeo da ostvari nijednu pobedu u šest odigranih mečeva. Porazi od Ferencvaroša, Genka i Fjorentine ostavili su tim bez bodova.

Foto: Starsport

Fudbaleri Čukaričkog

Iako su početak nove sezone obeležili novi porazi, postoji nada da bi stvari mogle da se promene na bolje. Crvena zvezda i TSC imaju još nekoliko utakmica da pokažu svoj potencijal i poprave utisak. Ipak, trenutni skor od 0-0-3 uz gol-razliku 1-7 ne obećava mnogo. Fudbalski klubovi iz Srbije se i dalje suočavaju sa izazovima u evrokupovima, ali ostaje nada da će uspeti da preokrenu trend i ostvare bolje rezultate u nastavku sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading