ILIEV DOVODI MOĆNO POJAČANJE! Talentovani Čačanin dolazi u Partizan!

Autor:

Sport

10.10.2024

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je imao brojne ponude iz drugih klubova, njegova porodica i agenti su smatrali da je najbolje za njegov razvoj da ostane u Partizanu.

ILIEV DOVODI MOĆNO POJAČANJE! Talentovani Čačanin dolazi u Partizan!

Foto: Starsport

Kada je Ivica Iliev promovisan na funkciju sportskog direktora Partizana, javno je obećao da će uložiti sve napore kako bi unapredio koordinaciju između omladinske škole, razvojnog tima Teleoptika i seniorske ekipe. Istaknuto je da je u prethodnim sezonama Partizan propustio brojne mlade talente, poput Matije Popovića i Milana Aleksića, koji su otišli u druge klubove i postigli značajne uspehe.

Današnja vest iz Humske donosi informaciju da je talentovani Čačanin Bogdan Kostić potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom. Kostić je prethodno imao mogućnost da napusti klub bez obeštećenja, ali je odlučio da ostane u matičnom klubu i nastavi sa svojim razvojem.

Republika

Foto: FK Partizan

Bogdan Kostić, novo pojačanje Partizana

 


Iako je imao brojne ponude iz drugih klubova, Kostićeva porodica i agenti su smatrali da je najbolje za njegov razvoj da ostane u Partizanu. Procena sportskog sektora kluba je bila da je Kostić zaslužio novi, trogodišnji ugovor, što je i zvanično potvrđeno danas u prisustvu menadžera Alekse Damjanca.

Bogdan Kostić rođen je u Čačku, ali od 2021. godine živi na Topčiderskom brdu kao član Partizanove omladinske selekcije. Istakao se na pozicijama ofanzivnog veznog i desnog krila, a pokazao je svoj talenat i u mlađim reprezentativnim selekcijama, gde je odigrao 15 mečeva za kadetsku reprezentaciju i postigao sedam golova.

Klub veruje da će se Bogdan Kostić brzo nametnuti i treneru seniorskog tima Savi Miloševiću, te se nadaju da će Kostić nastaviti da napreduje i ostvari značajan uspeh u crno-belom dresu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading