SLAVLJE U HUMSKOJ: Brojne zvanice došle na rođendan Partizana! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

04.10.2024

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lep dan u Humskoj.

SLAVLJE U HUMSKOJ: Brojne zvanice došle na rođendan Partizana! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Partizan

Danas je u svečanoj loži "Ivan Ćurković" stadiona u Humskoj ulici održan koktel povodom 79. rođendana FK Partizan, koji je okupio brojne zvanice i zaposlene u klubu. I pored loših rezultata na terenu, ovaj događaj budi nadu među fudbalerima i navijačima da bi budućnost mogla doneti bolje dane.

Tokom proslave, prisutni su imali priliku da se upoznaju sa bogatom istorijom kluba kroz specijalno pripremljen film prikazan na svim ekranima u svečanoj loži. Ova šetnja kroz prošlost predstavlja podsećanje na velike uspehe i važne trenutke koji su obeležili gotovo osam decenija postojanja beogradskog velikana.

Predsednik kluba, Milorad Vučelić, obratio se prisutnima sa izuzetno emotivnim govorom, ističući značaj jubileja i izražavajući optimizam u pogledu budućih dostignuća kluba. Njegove reči su odjeknule u svečanoj loži, podsećajući sve prisutne na važnost pripadnosti i zajedništva.

- Kroz istoriju crno-belih, prisutne je vodio film prikazan na svim ekranima u svečanoj loži, a potom se svima obratio predsednik kluba - jasan je Vučelić.

Koktelu su prisustvovali i brojni prvotimci, među kojima su se istakli kapiten Aleksandar Jovanović, Bibars Natho, Mihajlo Ilić, Aleksandar Šćekić, Aleksandar Krunić, Mateja Stjepanović, Nemanja Trifunović, kao i šef stručnog štaba Savo Milošević. Njihovo prisustvo dodatno je uveličalo ovaj jubilej, pružajući priliku zvanicama da se upoznaju sa igračima van terena.

Pored igrača, koktelu su prisustvovali i brojni zaposleni u klubu, kao i značajne ličnosti poput generalnog direktora Miloša Vazure, sportskog direktora Ivice Ilieva, Dragana Palibrka, Gorana Pandurovića, Uroša Momirovića i mnogih drugih. Njihovo prisustvo predstavlja simbol jedinstva i posvećenosti razvoju kluba kroz godine.

Ovaj događaj je bio prilika da se okupe svi koji su na bilo koji način doprineli bogatoj istoriji FK Partizan, te da se zajedno obeleži još jedan značajan jubilej. Neka ova proslava bude vetar u leđa crno-belima u budućim sportskim izazovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading