EVO ŠTA NIŠLIJE MISLE O VEČERAŠNJEM MEČU: Da li je konačno došlo vreme da Srbija pobedi Švajcarsku? (VIDEO)

Autor:

Sport

12.10.2024

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve nade polažu u Piksija

EVO ŠTA NIŠLIJE MISLE O VEČERAŠNJEM MEČU: Da li je konačno došlo vreme da Srbija pobedi Švajcarsku? (VIDEO)

Foto: fss.rs

Fudbaleri Srbije dočekaće Švajcarsku večeras u 20:45 časova, u trećem kolu Lige nacija u A4 grupi, a meč u Leskovcu. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija imaju imperativ pobede budući da posle dva odigrana kola imaju samo bod iz remija sa Španijom bez golova u Beogradu (0:0), dok je Danska savladala "orlove" u Kopenhagenu sa 2:0. Duel sa "sajdžijama" je direktna borba da se ne padne na četvrto mesto u A4 grupi koje bi vodilo u B diviziju.

Ovog popodneva, naš reporter portala Republika.rs odradio je anketu u Nišu i pitao građane šta misle o večerašnjem ishodu, da li je došlo krajnje vreme da se naši fudbaleri pokažu u pravom svetlu i konačno odnesu pobdeu nad Švajcarskom.

 - Nadamo se da će Piksi - naš čovek da pobedi na svom terenu - glasio je jedan komentar.

Na pitanja ko bi mogao da bude "X faktor" Piksijevog tima, ljudi skoro isto mišljenje, najviše nade se polaže u Mitrovića kao najiskusijeg igrača.

Da se primetiti da je duel koji je zakazan za večeras između Srbije i Švajcarske privukao veliku pažnju domaće publike, a očekuje se da atmosfera na stadionu bude vatrena. 

Srbija, koja se nalazi pod pritiskom zbog neophodnosti pobede, ulazi u ovaj susret sa željom da pokaže svoje najbolje izdanje. Pored Mitrovića, koji važi za ključnu figuru u napadu, navijači se nadaju da će i Sergej Milinković-Savić preuzeti lidersku ulogu na sredini terena, a tu je i mlada zvezda - Maksimović, koji sigurno neće izneveriti. Trener Stojković je najavio ofanzivan pristup, što obećava atraktivnu i dinamičnu igru.

Sa druge strane, Švajcarska, poznata po svom disciplinovanom pristupu, neće olako prepustiti bodove, što dodatno pojačava tenziju pred sam susret. Leskovac je večeras centar fudbalske Srbije, a svi sa nestrpljenjem iščekuju rasplet ove dramatične borbe za opstanak u elitnom rangu Lige nacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading