OVAJ KLINAC MOŽE DA IZNENADI: Mladi volonteri iz Niša stigli ispred stadiona - Evo šta su oni imali da kažu! (FOTO + VIDEO)

Autor:

Sport

12.10.2024

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas važna utakmica.

OVAJ KLINAC MOŽE DA IZNENADI: Mladi volonteri iz Niša stigli ispred stadiona - Evo šta su oni imali da kažu! (FOTO + VIDEO)

Foto: Republika

Večeras u 20:45 časova, fudbalska reprezentacija Srbije igra protiv Švajcarske u trećem kolu Lige nacija, A4 grupi, na stadionu Dubočica u Leskovcu. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija imaju imperativ pobede, s obzirom na to da su posle dva odigrana kola osvojili samo bod remijem bez golova sa Španijom u Beogradu (0:0), dok su Danska savladala “orlove” rezultatom 2:0. Ovaj duel predstavlja direktnu borbu za izbegavanje četvrtog mesta u grupi, koje bi vodilo u B diviziju.

Republika

Foto: Republika

Stadion "Dubočica"

Tokom popodneva, naš reporter portala Republika.rs obišao je Leskovac i naišao na mlade volontere ispred stadiona "Dubočica" na kom će se večeras oddigrati važna utakmica za našu reprezentaciju. Oni s nestrpljenjem iščekuju večerašnji meč. Dimitrije Mitić, jedan od volontera, istakao je da mu je važna dobra atmosfera i očekuje da će rezultat biti 1:1. Takođe, naglasio je da bi "klinac", koji je igrao dobro protiv Intera, trebalo ponovo dobiti šansu.

- Nadam se dobroj atmosferi, a rezultat može da bude makar 1:1... Ovaj mali klinac Maksimović, igrao je dobro protiv Intera. Mislim da ako mu Piksi da šansu da može da iznendi - izjavio je Dimitrije.

Očekuje se da će večerašnji susret između Srbije i Švajcarske privući veliku pažnju domaće publike, a atmosfera na stadionu će sigurno biti vatrena. Srbija, pod pritiskom zbog neophodne pobede, ulazi u meč sa željom da pokaže svoje najbolje izdanje. Navijači se oslanjaju na Mitrovića kao ključnu figuru u napadu, dok se nadaju da će Sergej Milinković-Savić preuzeti lidersku ulogu na sredini terena, uz podršku mlade zvezde Maksimovića.

S druge strane, Švajcarska, poznata po disciplinovanom pristupu, neće lako prepustiti bodove, što dodatno pojačava tenziju pred susret. Leskovac je večeras centar fudbalske Srbije, a svi nestrpljivo iščekuju rasplet ove dramatične borbe za opstanak u elitnom rangu Lige nacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading