OVAKO JE PAVLOVIĆ VRATIO ŠVAJCARCIMA MILO ZA DRAGO: Pretukli ga, a on ih golom ućutkao (VIDEO)

Autor:

Sport

12.10.2024

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji mogući kraj prvog poluvremena!

OVAKO JE PAVLOVIĆ VRATIO ŠVAJCARCIMA MILO ZA DRAGO: Pretukli ga, a on ih golom ućutkao (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije poveli su u najboljem mogućem momentu protiv Švajcarske! U poslednjim trenucima prvog poluvremena, "orlovi" su došli do vođstva i mnogo zadovoljniji otišli u svlačionicu na pauzu meča trećeg kola Lige nacija u Leskovcu.

Dugo se "kuvalo" na terenu, Srbija je prepustila posed gostima koji su imali inicijativu na terenu u prvih 25 minuta, ali nisu uspeli da stvore nijednu ozbiljniju priliku. Potom je Pavlović kao nekada Milutinac naterao saigrače da "opletu" i odjednom je naša reprezentacija izgledala nadmoćnije na terenu.

Onda su "sajdžije" počele da tuku, pa dobile jedan, pa drugi žuti karton, a kada je sudija "oprostio" javnu opomenu Ebišeru morala je da proradi pravda. Pavlović je bio fauliran, prišao je prvotimcu Švajcarske da mu pomogne da ustane, a ovaj ga je odbio. Iz tog prekršaja upravo je povela Srbija u poslednjim sekundama prvog poluvremena. Centrirao je Samardžić, a Strahinja je uplašio Elvedija koji je nespretno poslao loptu u sopstvenu mrežu za delirijum na tribinama Gradskog stadiona Dubočica.

Nakon kraće VAR provere, gol je potvrđen, a arbitar iz Italije je odmah označio kraj prvog dela igre. Očekuje nas veoma težak nastavak meča, jer se "prljavi" Švajcarci sigurno neće lako predati, a suvišno bi bilo pričati koliko bi nam pobeda večeras značila u borbi za veću poziciju u A diviziji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading